(Deviant Hearts #1)

İngilizce
Türler:

2022 387. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2022 20:34
Rockstar romantizmi ne zamandır okumamıştım gerçi biraz içim daraldı okurken aşırı üzücü bazı olaylar vardı . Hazel 26 yaşında eşinden boşanmak üzere olan 4 yaşında oğlunu kanserden kaybetmiş bir kadın . Yani durumunun kötülüğü tarifsiz çünkü bebeğin doğdu zamandan itibaren hastalık durumu var . Hazel 'ın 4 senesi oğlunun hastalığı ve adım adım ölümü ile geçmiş . Justice Cross çok ünlü bir Rock grubunun vokalisti bu arada yazarın anlattığı grup bence direk Ghost grubunu aklıma getirdi . Aynı onlar gibi aşırı sert olmayan Rock yapıyor sahne makyajları maskeler dini temalar maskeler kullanıyorlar burada anlatılan grup :))) Justice çok ünlü bir yıldızla 7 senelik evliliğinin boşanma davasını yaşıyor . Onunda 3 yaşında oğlu var onun velayeti anlaşmaları ile uğraşıyor . Bu iki apayrı dünyaların ve manyak sorunların sahibi iki insanın aşkı tabi sıkıntılıydı . Fakat şunu diyim Justice şahane bir erkek karakterdi :))))))))))) Kitap güzeldi ama beni Hazel'ın halleri ve durumu çok darladı bir yerden sonra haklı evet ama çok tekrar oldu sanki .
RaptureN. N. Britt · 20191 okunma

N. N. BrittYazar · 7 kitap
NN Britt, Los Angeles merkezli bir müzik gazetecisi ve fotoğrafçısıdır. Fotoğraflarında süslü tişörtler, reklam panoları ve CD kapakları var. Günümüz sanat ve müzik dünyası ve içinde yaşayan kusurlu insanlar hakkında gerçekçi, düşündürücü romanlar yazıyor. Yazmadığı veya kahve içmediği zamanlarda, muhtemelen bir ağır metal şovu okuyor veya katılıyor.