(The Encore #4)

E-kitap
Türler:

2024 260. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2024 18:52
The Encore serisinin 4.cü vee son kitabı 3 ve 4 .cü kitap zaten grubun gitaristini anlatıyordu ikisine beraber inceleme yazıyorum . İlk iki kitapta kendisinden ziyadesiyle nefret etmiştik . Fakat burada yazar oldukça güzel topladı olayları adamı bize sevdirdi . Hatta adam bence kadından çok daha fazla sempatikti kadın karakter kötü değil ama beni biraz irrite etti . Dante 2.ci kitabın sonunda ağzından köpükler saçarak düşüp kalmış hastaneye götürülüyordu . Adamın aile travmasını öğrendik boktan fakir bir çocukluktan hemen sonra genç yaşta acayip ünlü olmak kimsenin kaldırabileceği bir durum değil . Takribi 20 senedir sigara alkol uyuşturucu kullanımı var ve bunlar devamlı artarak ilerlemiş . Ve hastaneye kaldırılma sebebi geçirdiği hafif çaplı felçmiş vücut resmen dur artık demiş yani ve artık 39 yaşında . Rehabilitasyon fizik tedaviler özel rejimler vs yaşıyor artık mecburi ve en fenası hayatının en büyük anlamı gitar çalma yeteneği sekteye uğramış durumda . Ben bu grubun genel halini zamanının Guns n Roses'ı yani Axl ve Slash gibi hissettim vokal müthiş karizma yakışıklı gitarist dehşet virtüöz inanılmaz ünlüler . Bu kadar uzun süreli devasa ün yetenek ve zenginlik sahibi insanlar asla normal olamaz öncelikle bunu kabul etmemiz şart okurken . Dante aklında olan bir gitara bakmak için gittiği mağazada 15 yaşında bir kız ile tanışıyor . Buradan konu başlıyor kızla konuşurken anne geliyor bir şekilde kıza gitarı hediye olarak alıyor Dante çünkü kızın çalışına hayran oluyor . Sonrasında çok uzun yavaş gelişen bir ilişki yaşanıyor . Kadın aşırı pimpirikli kızı ile sorun yaşıyor adama hem bayılıyor hem ilişkiye girmekten korkuyor orası doğal . Sonlarda Camille Dante'yi anne babasının evlilik yıldönümü partisine götürecek aile ile tanıştıracak . Dante'nin yan villada
Red Hot HarmonyN. N. Britt · NB Creative · 20211 okunma

N. N. BrittYazar · 7 kitap
NN Britt, Los Angeles merkezli bir müzik gazetecisi ve fotoğrafçısıdır. Fotoğraflarında süslü tişörtler, reklam panoları ve CD kapakları var. Günümüz sanat ve müzik dünyası ve içinde yaşayan kusurlu insanlar hakkında gerçekçi, düşündürücü romanlar yazıyor. Yazmadığı veya kahve içmediği zamanlarda, muhtemelen bir ağır metal şovu okuyor veya katılıyor.