16 Haziran 2015
İngilizce
E-kitap

·350 syf.·
2024 54. kitabı
10 yıldız, kalp, favorilere ekle, bir sürü alıntı yap, okuduktan sonra boşluğa düş... Lanet olsun, Dark Romance kitapların en ağır romantik kitaplardan daha aşk dolu olduğunu neden bana kimse söylemedi??!? Ağlamak istiyorum
RazeTillie Cole · St. Martin's Publishing Group · 20158 okunma
2020 222. kitabı
Yazarın okuduğum ikinci kitabı nerden başlıyım bilemedim öncelikle son derece sert konular bolca açık sahneler ve şiddet mevcut ıcı kaldırmayan okumasın onu diyim . Bence yine muhteşemdi Mafya kitaplarında bu sefer hep bahsi gecen Rus Bratva'sını konu alan 4 kitaplık serinin ilk kitabı kendileri .İtalyan mafya kitapları üstüne bu iyice fena hani onlar sertse bunlar double :D 818 Numara ya da Raze çocukluğundan beri bulunduğu yerden kaçmış. İşkence gördüğü ve beyninin yıkandığı bir yer. Dövüşçü olmak için eğitim aldığı yer. Raze kim olduğunu, ailesi olup olmadığını vs. bilmiyor. Kisa Volkova New York'un Rus Bratva'sının başlarından birinin tek kızı babasının ortaklarından birinin oğlu Alik Durov ile nişanlı . İnsanın böyle nişanlısı olsa gider bileklerini keser yemin ederim okurken yıldım kıza nasıl acıdım .Kisa kilisesi için çalışırken ki safı orda az buçuk nefes alabılıyor evsizlere yemek dağıtırken bir şekilde Raze ile denk geliyor yolları daha sonra bir bakıyor Raze bunların yönettiği Zindan'a dahil olup dövüş listesine girmiş . Bu mafya romanlarında devamlı bir kafes dövüşü olayları var zaten . Bu iki karakter birlikte mükemmeldi ve her ikisi de hayatta kalmayı başarmıştı çok güçlü ve dirençliydi. Gerçekten uyumluydular. O noktadan sonra olaylar kopuyor zira Kisa ve Raze birbirine kitleniyor ve manyak nişanlısı düşünülürse kopuş başlıyor . Şiddetle tavsiye ederim birbiri için yaratılmış iki kişinin nefis hikayesi. ben sıra ile okumayı düşünüyorum bu tarz seven kaçırmasın .
RazeTillie Cole · St. Martin's Publishing Group · 20158 okunma

Tillie ColeYazar · 19 kitap
Tillie Cole, İngiltere'nin Kuzeydoğusunda küçük bir kasabada doğdu. İngiliz annesi, İskoç babası, ablası ve çok sayıda hayvanla birlikte bir çiftlikte büyüdü. Newcastle Üniversitesi'ne gitti ve Dini Bilimler alanında Lisans derecesi ile mezun oldu. Daha sonra aynı okulda sosyal bilgiler öğretmenliği üzerine yüksek lisans yaptı. Altı yıl lisede Sosyal Bilgiler öğretmenliği yaptıktan sonra Profesyonel Rugby Oyuncusu olan kocasıyla İtalya, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nde birkaç yıl yaşadı. En sonunda Calgary, Alberta'ya yerleşti. Roman adında bir oğlu vardır. Romanları ağırlıklı olarak genç yetişkinler üzerine aşk ve tutku teması içerir.