The Vikings MC: Tucson Chapter #3

Independently published
İngilizce

2024 226. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2024 00:52
The Vikings MC: Tucson serisinin 3.cü kitabında tamamen tarikata sızma orada plan program ile bu leş grubu yok etme üstüne ilerledi konu . Riptide zaten ilk gizlice gözlem yaptıklarında çocukları koruyan Sloane görüp çok etkilenmişti . Ayrıntıya girmiyorum bir şekilde tarikata sızdı Riptade ve şansa Sloane ile evlendirildi :D İki aya yakın kaldı orada inanılmaz mide bulandırıcı tabi her tarikat ortamı gibi hangi din olduğundan bağımsız . Bu yüzden tatlış mc grubundan hafif ayrı havası vardı kitabın . Ben artık iyice Butcher takıntılı oldum direk onun kitabına atlayamıyorum konu bütünlüğü olduğu için sabrediyorum . Fakat adama hastayım inanılmaz çatlak ya şahane bir yaratık :P
RiptideCathleen Cole · Independently published · 02 okunma

Cathleen ColeYazar · 0 kitap
Cathleen ve Frank, bir aile çiftliğinin olduğu SE Oregon'da yaşıyorlar. Günlerini hayvanlarıyla çalışmak ve yazmak arasında paylaştırıyorlar. Her ikisi de tutkularının peşinden gidebilecekleri bir emniyet geçmişi bıraktılar ve Cathleen için bu, uzun süredir unutulmuş bir hobi olan yazıya yeniden başlamak anlamına geliyordu. Okuyuculara saatler süren eğlence sağlayan ateşli, aksiyon dolu hikayeler sunmaya çalışıyorlar.