Romen Dilberi

Orijinal Ülke:
Fransa

Spoiler içerir
2024 302. kitabı
Kıyıda köşede kalmış kitapları okumak güzel oluyor bazen. Şey gibi! Immm... Hani olur ya çoğu kişinin keşfetmediği bir yeri keşfe çıkmak gibi... Görseldeki kitap 2010 yılında çıkmış. O sıralar sosyal medya bugünki gibi değil tabi... Bu kitapla ilgili paylaşım göremedim instagramda... Sahafın birinin paylaşımı hariç. "Güzel bir kitap mı?" diye sorarsanız "Hayır," derim. Ama insanı okumaktan soğutacak kadar da fena değil. Final'e şaşırdım. "Yok be o adamlar o kadar da kötü değildi," diye düşündüm. Ahhh ahhh kimseye aldanmamalı bu hayatta. . Kürt Mantolu Hannah mı desem bu hatuna! Hannah, Ana ikisi de aynı kişi bu arada. Hannahken siyah saçlı, Ana'yken sarı saçlı. Ama her halükarda birilerinin metresi! Erkeklerin dikkatini çeken bu romen güzelinin akibeti elbette iyi olamazdı. Su testisi misali... Annesini babasını yıllar önce kaybetmiş, adeta erkeklerle birlikte olarak stres atan biri... Ama Mihai adında bir beklediği de var. Kartal yavrusu beslediğini söylemiş miydim! Karmanlarla çormanları okudum işte. Pişman değilim.
Romen DilberiDumitru Tepeneag · Pupa Yayınları · 20111 okunma