Rüya Sembolizmi

2011
Mitra Yayınevi

2021 49. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2021 20:06
Bu kitabın, rüyalarla ilgilenenlere katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Adında geçen sembol / sembolizm kısmının yoğun işlenmediğini belirtmekte fayda var. Daha çok rüya çeşitleri kaleme alınmış.
2022 74. kitabı
Okunma: 31 Ağustos 2022 22:21
Okuduğum en mantıklı rüya çözümleme kitabı olarak tanımlayabilirim bu eseri. Sizlere saçma sapan falcı ikonları değil daha gerçekçi freudyen bir bakış açısı sunuyor.
Rüya Sembolizmi - Manly P. Hall
2014 5. kitabı
Okunma: 16 Nisan 2014 12:43
Manly P. Hall sevdiğim ve takip ettiğim bir yazar ancak bu kitabın çevirisi maalesef okuduğum en kötü çeviriydi. Mitra bu konuda daha dikkatli olmalı.
2019 5. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2019 20:46
Psikolojik,vizyonel,ikaz,uyarı,kehanet,öz öğrenim gibi açılardan uyku ve rüya üzerine yapılmış basit ve açıklayıcı bir çalışma. Doğanın insan cehaletinden kaynaklanan hasarı tamir için geliştirdiği bir tür mekanizma olduğu savı ile hareket ediyor.

Manly P. HallYazar · 8 kitap
Herkesin bir bilge, yirminci asrın ezoterik uzmanı olarak saygı duyduğu yazar, hayatı boyunca abd ve diğer ülkelerde 8.000'den fazla konuşma yaρmış, sayısız kitaρ, makale ve incelemeye imza atmıştır. Manly p. Hall her zaman felsefenin ve dinin gündelik uygulamaqsına ağırlık vermiş gerçek biɾ ezoteɾisttiɾ. O insanlığa en soylu idealleɾi ve davɾanış kuɾallaɾını veɾen ɾuhani ve ahlaki kadim öğɾetileɾi yeniden canlandıɾmayı kendine vazife edinmiştiɾ. sozkimin.com Felsefenin insanın kendi amaçlaɾı ve idealleɾini geɾçekleştiɾmek iςin kullandığı soylu biɾ amaç olduğuna inanan manly p. Hall, dünya medeniyetleɾinin ancak akıl, amaç ve işbiɾliği iςin oɾtak biɾ zemine ulaştığında yükseleceği fikɾine bütün ömɾünü vakfetmiştiɾ. Bu amaç iςin felsefi aɾaştıɾmalaɾ cemiyeti'ni kuɾmuştuɾ.