Zaman yaraları iyileştirmiyordu ama acıyı dayanılabilir kılıyordu.
Sayfa 259·Kitabı okudu
Edebiyat & Roman
Öyle göründüğümüz kadar çağdaş değiliz. İnsan davranışının temel nedenleri değişmiyor. Yüzyıllardan beri bunların en çok göze çarpanları ise iktidar ve para çabası.
Reklam
Koca bir şişeyi devirmişti, hem bu kadar içmek sağlıklı da değildi ama madem tek başına yaşlanacaktı, o zaman birkaç yıldan seve seve vazgeçebilirdi.
Sayfa 80·Kitabı okudu
Alıntı
#KİTAP
Kendine yetebilen,iyi bir kitap okuyarak,kendi başlarına sakin bir akşam geçirmekten mutlu olan insanlar var
Sayfa 236 - Pegasus·Kitabı okuyor
Öyle göründüğümüz kadar çağdaş değiliz. İnsan davranışının temel nedenleri değişmiyor. Yüzyıllardan beri bunların en göze çarpanları ise iktidar ve para çabası.
Sayfa 284·Kitabı okudu
Alıntı
Dilsiz ve soğuk , binlerce çöle açılan bir kapıdır dünya! İnsan senin yitirdiğini yitirirse, bir yerlerde duramaz bir daha.
Sayfa 89 - Pegasus·Kitabı okudu
1000Kitap
Reklam