2010
Kyrhos Yayınları

2025 2. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2025 22:37
Kitabın konusu tamamen istediğini elde etme çabası ve merak Merak etmek nasıl bir duygudur ki olamaz denileni yaptırtır size; tabi dikenli yollar kaçınılmz. Grace bulduğu shaekespare leri okuyarak geçirir küçüklüğünü Ailesinin parçalanması ve sadece yaşayan 2 erkek kardeşi ile kalmasıyla ingiltere de bir kadının yanına şapka dikmede yardımcı olarak verilir henüz 13 yaşındadır Kadın olmanın zorluklarını sonuna kadar yaşayan Grace resime olan tutkusunu yüceltebilmek için gizli çalışmalarını sürdürür Bir konuşmada sayfa 195 ‘ Sanırım, kadınların bir ailede ressam olmadan ya da bir aşk olmadan kendilerini kanıtlamaları mümkün değil’ Grace in 1760 larda ressam olmak için ödediği bedeller var bu kitapta kaybettiği yıllar var rembrandt mikelenjelo leonardo da vinci gibi resssamların adını sıkça duyacaksınız bazen hayranlık başarıyı da getirebilir Grace için kılavuz gölgeler ve ışığın ustası hollandalı ressam Rembrandt oldu O yıllarda kadın olarak çabalamak ne kadar zorsa; aynı şey -yıllar geçse de -günümüzde kadın olmak bazı bedelleri fazlasıyla ödemek demek Bu kitabı daha önce duymamıştım 1000k uygulamsında da yok nasıl olmaaaaz ama çoook güzeldi 393 sayfa fakat; öyle kaptırıyorsunuz ki kendinizi, vakti olan 1 günde bitirir
SahtekarBarbara Ewing · Kyrhos Yayınları · 20103 okunma

Barbara EwingYazar · 0 kitap
Ewing , Yeni Zelanda'nın Carterton kentinde doğdu . Eğitim Bakanlığı'ndaki babasının işi kitap incelemeciliğiydi ve Ewing büyürken okuması için eve birçok kitap getirdi. Küçük yaşta yazmaya başladı. Ewing , Wellington East Girls' College'a gitti ve ardından Yeni Zelanda Hükümeti bursu alıp 1962'de Londra'daki RADA'da (Kraliyet Dramatik Sanatlar Akademisi) oyunculuk eğitimi almak için Britanya'ya taşınmadan önce Wellington Victoria Üniversitesi'nden İngilizce ve Maori dili alanında lisans derecesi aldı . O zamanlar Yeni Zelanda'da eğitim veren ulusal bir oyunculuk okulu yoktu. 1965'te mezun oldu.