Maplewood 1

9781965530146
İngilizce
Sıralamalar

2026 11. kitabı
Merhaba kitap dostları uzun zamandır merakla beklediğim ve beklemeye değen üstelik çok çok sevdiğim bir kitap yorumu ile sizlerleyim. Kitabımız acil bir doğuma giden itfayeci Jasper'ın doğum sırasında aslında bebeğin babası olduğunu öğrenmesi ile başlıyor ve baba olmayı öğrenme süreci birde bebeğin annesi Evie ile mücadelesi ile devam ediyor. Yeni ebeveyn olan Evie ve Jasper yeni doğan bebek sorumluluğu ve birbirini tanıma serüveni içinde hem bocalıyor hem de biz okuyuculara sırıtarak okuma deneyimi yaşatıyor. Birbirini tanımaya çalışan çiftin bebekle ve ilişkileri ile imtihanı çok iyi işlenmişti. Yeni baba olan Jasper'ın Evie'nın aşkını kazanmak için yaptıkları okurken sırıtmaya sebep oluyor. Yaptığı tüm hamleler ile Evie'nın kalbini kazanması harikaydı. Yeni anne Evie ise o kadar güçlü ve çabuk adapte olan biriydi ki sanki hep bu an için hazırdı. Ebeveyn olma sorumluluğu sebebi nedeniyle Jasper ile olan ilişkisi bakımından zaman zaman Evie'ye sinirlensemde sonrasında çok iyi toparladı. Birbirlerini tanımaları, güçlü adımlarla ilişki kurmaları yazar tarafından çok iyi anlatılmıştı. Kitapta dostluk, aile ilişkileri ve arkadaşlık işleniş olarak çok iyiydi. Evie'nin kendini yalnız hissetmemesi için etrafındaki insanların davranışları çok hoştu. Tek gecelik ilişki sonrası gelişen sürprizlerin bazen çok iyi olduğunu gösteren bir kitap. Kitabı kesinlikle tavsiye ederim. Sürpriz bebek yeni ebeveynlik konularını sevenler için bir kitap. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar
Sap & SecretsDaphne Elliot · Melody Publishing, LLC · 20261 okunma

Daphne ElliotYazar · 0 kitap
In High School, Daphne Elliot was voted “most likely to become a romance novelist.” After spending the last decade as a corporate lawyer, she has finally embraced her destiny. Her small town steamy novels are filled with flirty banter, sexy hijinks, and lots and lots of heart. Daphne is a coffee-drinking, hot-sauce loving introvert who spends all her free time in her garden. She lives on a small farm in New England with her husband, two kids, two dogs, twelve backyard chickens and a hive of Italian honeybees.