Sarı Kapı

Mahal Edebiyat
9786259920092

2024 22. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2024 17:41
Merhaba, bugün sizlere Sarı Kapı kitabının yorumu ile geldim. Her haftaya bir öykü kitabı rutini artık Bu seferki öyküler içerisinde mitolojiyi de barındırıyordu ki @cisemarslaan bu türde bir roman
Sarı KapıÇisem Arslan · Mahal Edebiyat · 20245 okunma
2024 11. kitabı
Okunma: 22 Nisan 2024 18:07
ÇİSEM ASLAN//SARI KAPI Kitap yorumuna geçmeden önce sevgili Çisem Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum kalemi daim olsun Öykü severlere şahane bir öneri ile geldim:) 7 farklı hikayeden oluşan Sarı Kapı'nın ilk hikayesi olan Hermesa'nın baba ve annesinin sadece erkek evlatlarına kıymet vermelerini, kız evlatlarına iffetsiz,kirli gözü ile bakılmasını konu ediniyor. Günümüzde de pek sık karşılaştığımız hikaye türlerinden değil mi? En beğendiğim hikayelerden biri diyebileceğim Mitolojik türde olan Kehanet. Hafif gerçeklik barındıran tatlı bir kurguydu ve kitap isminin alındığı hikaye.. Epephania Kralığının tek vârisi olan prens Maurice... Taht kavgaları başlar baba ile oğul arasında, taht'a çıkmak için babasının canını alması gerekir. Kendi hırsları için kaç masum cana kıyacaktır Maurice?
Roman-Edebiyat
Sarı KapıÇisem Arslan · Mahal Edebiyat · 20245 okunma

Çisem ArslanYazar · 0 kitap
Editör. 25 Mayıs 2000’de Tarsus’ta doğdu. Çukurova Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Öyküleri ve çevirileri dijital dergilerde yayımlandı. Yazar, Mahal Edebiyat’ta editörlük yapmaya devam etmektedir.