2014
Pegasus
Sıralamalar

2020 2. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2020 00:50
Kadim bir kehanet.. Karanlık bir sır.. İmparatorluğun kaderini belirleyecek seçilmiş bir kız.. Ve tüm engelleri aşmak zorunda olan bir aşk.. Kitabı ilk gördüğümde kapağına aşık olmuştum, sonrasında da konusuna.. Fantastik türde okuduğum ilk kitaptı.. Uzun zaman kalınlığından dolayı gözümü korkutuyordu, ama kitap o kadar akıcı ilerliyor ki, soluk almadan okudum sanki.. Kitabı çok beğendim.. Çoookkk güzeldi..
Tatlı bir fantastik
2025 5. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2025 03:31
Öncelikle okuduğum ilk fantastik kitap bu. Seçilmiş bir kızdan ilerleyen olayları anlatıyor aslında kitabımız. Ben başlarken kitap sürekli başrol olan Sayuri'nin etrafında geçecek sanmıştım ama hiç de öyle olmadı. Tüm karakterler başrol gibi anlatıldı çünkü bu aynı zamanda bir dostluk hikayesini de barındırıyor. Çok olmasa da tatlı bir aşk var. Finali biraz buruktu ama zaten bu tarz kitaplarda illa ki bir kötü olay olacak. Genel olarak kitabı çok beğendim. Herkese tavsiye ediyorum.
2022 5. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2022 19:55
Sihirli, fantastik yaratıkları vs. Seviyorsanız ayrıca anime izlemeyi veya manga okumayı seven bir insansanız, bu kitabı seveceğinizi düşünüyorum. Kitap biraz anime tadında olmuş. Yazarın biyografisinde uzak doğu kültürüne ilgi duyduğu ve japonca öğrendiği yazıyordu. Sanırım kitabı yazarken o da etkili olmuş.
2023 9. kitabı
Fantastik kitap okumaya başlamak için çok iyi bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bence çok güzel bir kitap. Kitabın başından karakterlere bağlanıyorsunuz ve zaten kitap sizi içine çekiyor. Kitabın sonunda ise hiç beklemediğim bir sonla karşılaştım. Ben ne kadar anlatsam kafi bence siz okuyarak anlayın:)
2023 98. kitabı
Fantastik mövzuda yazılmış mükəmməl əsərlərdən biridir deyə bilərəm. Çoox bəyəndim. Mənə biraz "Dune" filmini xatırlatdı. Heç gözləmədiyim bir sonluqla bitdi, amma yenədə oxumağa dəyər bir kitabdır. Bilim-kurgu sevənlərin bəyənəcəyi bir kitab olduğunu düşünürəm.