Tek oturuşta okunulacak bir kitap. Çok akıcı ilerliyor. İçeriği çok iyi kurgulanmış. İnsan kitabın sonuna geldiğinde devamını bekliyor sanki. Disiplinlerarası olması kitaba güzel bir hava katmış.
ŞebperestAhmet Ay · Nesil Yayınları · 201495 okunma
Şebperest uzun zamandır okuduğum en güzel kitaplardan bir tanesiydi…
Okurken sıkılmadım, sürekli olarak merak içinde kaldım. Olayların akışı sürükleyiciydi. Eğer rüyalara ilgisi olan bir okursanız; şiddetle tavsiye ederim. Daha önce rüyalar hakkında çok fazla şey duymuştum. Bunlar doğrultusunda rüyaları yönetebilmenin mümkün olup olmadığını da sorguladım. Fakat bahsettiğim şey astral seyahat değil tamamen rüya kontrolü. Kitabın kurgusunda da bunu sık sık görüyoruz. Ahmet Ay ‘nın, daha önce hiçbir eseriyle karşılaşmama rağmen dilini de kalemini de çok beğendim.
Keyifli okumalar dilerim!!!
Merhaba;
Yazarın kalemi ile yeni tanıştım ; tesadüf aldığım bir kitap ama sevdim sürükleyici, heyecanlı bir günde okunacak bir kitap.
Yusuf ve Deniz’ in evliliği üzerine kurgulanmış bir kitap; içeriğini çok anlatmayayım . Gizem orada bence
Paikolojik ; macera ; polisiye içeriği ile özellikle Yusuf ‘un girdiği rüyaları o aleme gitme durumu çok ilgimi çekti ...psikiyatri terapiler eşliğin de iç dünyaların da ki gerçeği başka kişilere aktarma olayı da ikinci sebebi oldu . Güzel kurgulanmış bir kitap adi da ilginç ️
Sevdim ben kitabı
ŞebperestAhmet Ay · Nesil Yayınları · 201495 okunma
Yusuf ve Deniz ana hikayesinin yoluyla yazar oldukça basit bi kurgu ile derdini dökmüş. Sürükleyici kimi kısımları olması sebebiyle okunabilir çerezlik bi kitap, bilgi ya da polisiye tad açısından bel bağlamayın
ŞebperestAhmet Ay · Nesil Yayınları · 201495 okunma
Ahmet Ay; 12.06.1983 Sivas/Zara doğumlu. İlkokulu Zara'da Mehmet Akif İlkokulu'nda, ortaokulu Zara Lisesi'nde, liseyi de 1998 yılında Sivas Fen Lisesi'nde okudu. Lise sonrasında İstanbul'a yerleşti. Bu dönemde çeşitli sektörlerde çalıştı.
2006 yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 2002 - 2014 tarihleri arası 12 yıl Nesil Yayınları'nda editörlük yaptı.
Yazıları; Tefekkür, Beşinci Mevsim, Sur, Moral Dünyası ve Berceste dergilerinde, kitap eleştirileri de; Yeni Şafak, Radikal, Bugün ve Star gazetelerinin eklerinde yayımlandı.