The Lancaster Family #1

Eylül 2011
Independently Published
İngilizce

2026 14. kitabı
Haftalardır kitap okuyamıyorum. Bir sürü kitaba başladım ama beni döngümden çıkaran Persephone ve Adam oldu. Yazarın çok rahatlatıcı bir üslubu var. Çiftin duygularını güzel yansıtmış. Kielder Dükü Adam, yüzünün bir tarafında anomali ile doğuyor. Küçük yaştayken doktorlar ameliyatla düzeltmek isterken ona daha da zarar veriyorlar. Babası onu ömrü yettiğince sert biri olarak yetiştirmiş. Kimsenin ona acımasına katlanmaya niyeti yok. Varis için kahyasının önerisiyle fakir ama temiz aile kızımız Persephone ile evlilik anlaşmayı yapıyor. Varis için evleniyorlar ama tüm kitabı öpüşmelerini bekleyerek okudum. Çok, çok acı vericiydi :’D
Seeking PersephoneSarah M. Eden · Independently Published · 20116 okunma

Sarah M. EdenYazar · 0 kitap
Sarah M. Eden, Longing for Home , Hope Springs ve Whitney Award finalistleri Seeking Persephone ve Courting Miss Lancaster dahil olmak üzere birçok tarihi romantizmin yazarıdır . Tarihe olan tutkusunu ve şefkatli aşk hikayelerine olan ilgisini birleştiren Sarah, esprili karakterler ve samimi aşk hikayeleri yaratmayı seviyor. LDStorymakers Yazarlar Konferansı için iki kez Tören Ustası olarak görev yaptı ve Northwest Writers Retreat'te Rezidans Yazar olarak görev yaptı. Sarah, Foreword Literary Agency'de Pam van Hylckama Vlieg tarafından temsil edilmektedir.