8 Mayıs 2026
Derkenar Kitap
Sıralamalar

Puan vermedi·90 syf.·
2026 9. kitabı
Bır çoğumuz galiba Ayşegül'ü "yaz bana" şiiri ile tanıdı Reelde şiirlerıne denk geldikçe sürekli kim bu Ayşegül sorusu dönüyordu kafamda ama henüz bır şiir kıtabı yoktu ve bır yaz boyunca onun şiir kıtabını bekledim. :) Çünkü parlayan kadınlara aşığım kırılganlıklarını sanata çeviren güçlü pozitif kadınlara hayranımm Ayşegül de tam olarak böyle bir insan ve çok güclü yazar ve şair olma yolunda Onun şiirleri o kadar yaşamın içinden ki Şiirde insana geçen o yaşanmışlık ve samimiyet o kadar önemli bır detay ki Ben okurken o detayların hakkını veren kalemi güçlü bir kadın gördüm karşımda Enerjisi o kadar güzel yansımış ki her bır mısraya Umut her sayfada var Hüzün de Ama mutluluk ta Hayatta öyle değil midir zaten Bütün duyguları yasayacagımız ama yadırgamadan an'ın tadına varacağımız bır yer olduğunu anlayınca hüzün de güzel mutlulukta Özetle.. Dünyaya şiirle bakmanın yanı çok güzel Şiirler ve şairler iyi kı var Teşekkürler Güzel insan Ayşegül tatildeızılarslan..
2026 26. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2026 19:12
Arkadaşlar bayıldım Şair sanki benimle konuşuyor, sanki anlamış benim derdimi derman olmaya çalışmıyor ama anlıyor. O kadar çok yerde durup düşündüm ki… Çok saf çok masum çok sancılı ama bir o kadar da ümitli . “En sevdiğim şiir” diye kategorize edebileceğim bir şiir yok. Hepsi en sevdiğim oldu. Şairin kalime sağlık. Kalbime iyi geldi
2026 30. kitabı
Okunma: 30 Mayıs 2026 01:58
Sevda Çiçeği öyle keyifli bir kitap ki… Bir kitap için özellikle şiir kitabıysa, buraya benim gibi bir çok alıntı kaydetmek ne kadar doğru bilmiyorum. Ama yazılmış bütün cümleleri alıntı olarak buraya kaydetmek istedim. Hiç kaybolmasın diye... Ve insanlar görsün, okuma ışığı onlarda da doğsun diye… Sevgili Ayşegül Kızılarslan ‘ı sosyal medyadan takip ediyor, ürettiği edebiyat içeriklerini beğeniyorum. Kitabını da bu arzuyla temin edip okudum, iyi ki okudum. Gönülden tavsiyemdir.
2026 12. kitabı
Aşırı samimi. Her şey hayattan. Zaten takip ediyordum yazarımızı o samimiyeti hissettiğim için aldım ve okudum. Derin düşüncelere daldım bazı kısımlarda hem güldüm hem üzüldüm. Ama ben biraz serbest müstezata uzağım o yüzden şiir gözüyle bütün olarak bakamadım cümle olarak baktım ve çok hoş tabii ki şiir havası esiyor. Ayrıca kapağı ve içindeki resimler çok güzel. Kitapçıda görsem o rafların arasında arkasını okumayı ihmal etmem zaten sonrasında muhtemelen almış olurum.