Seven Kadın

Melih Bozcan
13 Ekim 2020
Karina Yayınevi

Melih BozcanYazar · 3 kitap
1964 Ayvalık doğumluyum. Liseyi 1981 yılında Kabataş Erkek Lisesinde, üniversiteyi 1987 yılında İ.T.Ü Makine Fakültesinde tamamladım. Grundıg Fabrika ve Hema Endüstride toplam 5 yıl kalite şefi olarak çalıştıktan sonra 2 yıl First Tekstilde, 4 yıl Şahinler Mensucatta, 2 yıl Deniz Tekstilde ve 2 yıl Altotekste Kalite Yönetim Müdürü olarak çalıştım. Halen kendi kuruluşumda bağımsız olarak danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermekteyim. Tekstilde yönetici olarak çalıştığım yıllarda belgelendirme çalışmalarının dışında EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarına başlanmış, firma içi öneri geliştirme ve proses iyileştirme faaliyetleri aktif olarak gerçekleştirilmiş ve firelerde iyileşmeler sağlanmıştır. Sahip olduğum eğitim sertifikaları aşağıda belirtilmiştir. ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2000 Baş Tetkikçi ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma HACCP Gıda Yönetim Sistemi EFQM Mükemmellik Modeli EFQM Mükemmellik Modeli Denetçisi İç tetkikçi Toplam Kalite Yönetimi Liderlik Problem Çözme Teknikleri İstatistiksel Proses Kontrol TS 16949 5S Takım Çalışması Zaman Yönetimi FMEA Kalite Maliyetleri