Şifacı Günceleri - Cilt 4

Japonca
Orijinal Ülke:
Japonya

2025 60. kitabı
Şifacı Günceleri, her ciltte farklı olayları anlatıyor gibi görünse de aslında çok tekdüze ilerleyen bir hikaye akışına sahip bir manga serisi. Şimdiye kadar hep arka sarayda yaşanan gizemli olayları çözen Maomao ve ona iş buyurur gibi görünse de aslında her an dibinde bitebilmek için bahaneler arayan Jinshi ikilisinin ekip çalışmasını okuduk. 4. cildin sonunda bu akışta ufak bir değişik oldu ama o kadar kısa sürdü ki "hah, farklı bir şeyler olacak" diyemeden bitti, gitti bile. Gerçi ben hikayenin bu gizem ve zeka dolu monotonluğunu son derece seviyorum, bu yüzden de halimden memnun olduğumu net bir şekilde söyleyebilirim. Maomao, şimdiye kadar okuduğum karakterler arasında en benzersiz olanlardan biri ve bu özelliği beni bu seriye çok kuvvetli bir çekimle bağımlı hale getiriyor. Animesinin ikinci sezonunda ufaktan sıkıldığım bölümler izledim ama yeni bölümlerde artık çok daha farklı bir hikayeye geçeceğimizi düşünüyorum. O yüzden baya heyecanlıyım. Bu sırada birinci sezonu mangayla tekrar etmek de çok keyifli oluyor.
Şifacı Günceleri - Cilt 4Natsu Hyuuga · Athica Yayınları · 2024226 okunma
Puan vermedi·194 syf.·
2024 155. kitabı
Herkese merhaba Şifacı Günceleri serisinin 4'üncü mangasıyla karşınızdayım Bu mangada Maomao Riishu Hanım'ı zehirleyen kişileri ve olayın arkasındaki gerçekleri araştırmasını okuyoruz. Bu mangaya bayıldım. Serinin ilk üç mangasını sevmiştim. Mangalar birbirine bağlı ilk bu mangayı okursanız kişiler ve olaylar üzerinde bağ kurmanız zor olacaktır. Maomao karakterini çok seviyorum. Çalışkan ve birisi. Jinshi karakteriyle romantik sahneleri oluşmaya başladı. Kızdan hoşlanıyor izlenimi bu sayıda belli oluyor. Bu mangayı başlamam bitirmem bir oldu. Bu mangada rahatsız edici unsur yer almamaktadır. Sonu heyecanlı bitti. Serinin devamını bekleyeceğim. Gizemli olayları seviyorsanız bu mangayı okuyabilirsiniz
The Apothecary Diaries, Vol. 4Natsu Hyuuga · Square Enix Manga · 2022226 okunma
2025 22. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2025 00:00
"Şifacı Günceleri" (Kusuriya no Hitorigoto) seriyası, tarixi və detektiv elementləri olan bir yüngül romandır. Əsas qəhrəman Maomao, keçmişdə həkim və əczaçı kimi yetişdirilmiş, ağıllı və
Şifacı Günceleri - Cilt 4Natsu Hyuuga · Athica Yayınları · 2024226 okunma