Rumi ve Aşkın Terapi

Faik Özdengül
5 Aralık 2022
Nüve Kültür Merkezi

2024 4. kitabı
ŞİFAKÂR Dr. Faik Özdengül'ü yıllar önce ilk "Fîhî Mâ Fîh" isimli bir program vesilesiyle tanımış ve her bölümünü defalarca izlemiştim.( Bunu bilhassa, ilk defa duyanların çok istifade edeceğini düşünerek ifade etmek istedim ) Kitaba gelince , tek kelimeyle ismiyle müsemma denilebilecek bir eser. Bilirsiniz bazı kitapları azar azar, sindirerek okur bitmesin istersiniz işte tam olarak bu duygularla okuduğumu söyleyebilirim. Eser birbirinden bağımsız, pek çok başlık altında, insanın hayat serencamına dair yaşadığı zorluklara , imtihanlara Hz Mevlânâ' dan feyz alınarak mânevî reçeteler şeklinde yazılmış. Her konuda mutlaka kendinizden ve yolculuğunuzdan yansımalar bulacağınız, kâlbinize hassas dokunuşlarını hissedeceğiniz güzel bir eser. Kitaba vedâ etmeden, zaman zaman açıp hasbihâl etmek üzere bitirdim. Asla pişman olmayacağını düşünerek her okuyucuya gönülden tavsiye edebileceğim bir kitaptı. Okuyacak olanlara şimdiden şifâ olsun diyelim o zaman.
ŞifakârFaik Özdengül · Nüve Kültür Merkezi · 20222 okunma

Faik ÖzdengülYazar · 7 kitap
Dr. M.Faik Özdengül Konya’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi. Aynı Fakültede Fizyoloji Anabilim dalında doktora yaptı. Tıbbi Hipnoz Derneği ve Yeditepe Üniversitesi bünyesinde Hipnoz ve Hipnoterapi eğitimi aldı. Psikoterapi Enstitüsünde Bütüncül Psikoterapi eğitimini tamamladı. “Rumi Ve Aşkın Terapi”, “Herşey Yağmurla Başladı” ve “Korkma Ayrılıktan Aşk Var” adlı yayınlanmış kitapları bulunmaktadır.