25 Temmuz 2023
Ciltli

!spoiler alert¡
·416 syf.·
2025 26. kitabı
"Biri, ölecek... Eğlenceden!" Soichi 11 yaşındaki Souichi; demir eksikliği nedeniyle ağzında sürekli çivilerle gezen hatta onları diş gibi dizip korku karakterlerine göndermede bulunan, acımasız şakalardan hoşlanan bir çocuk. Karanlık doğası, çocuk olduğundan mangada komik gösterilse de hoşlandığı/hoşlanmadığı kişilere VooDoo, büyücülük ve lanetleme işlemlerinde bulunuyor. Ölülerle konuşabiliyor, cansız mankenler yapıp insana dönüştürebiliyor ancak insanlarla etkileşim kurmakta iyi değil ve her şeyi bir savaşa dönüştürmekten zevk alıyor. Mangayı çok samimi bulduğumu dile getirmek istiyorum, kendine ait bir dünyada yaşıyor ve çocukluk dönemimi hatırlattı okurken (yaş 25). Bazı alışkanlıklarına ben de o yaşlarda ilgiliydim, aynı zamanda hiçbir şekilde insanlarla iyi olamadım bu nedenle onun gibi ilgilerimden oluşan hayali vatanın vatandaşı olarak yaşıyordum (hala). İngilizce okudum, manganın bazı bölümlerinde sıkıldım ama 31 Ekim gecesi gibi geçen olaylar insanı bir şekilde bağlıyor kendisine. Junji İto
SoichiJunji İto · VIZ Media LLC · 202313 okunma
2026 37. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2026 15:51
soichi karakterinin yeri ben de her zaman ayrıydı. junji ito ile öylesine izlediğim bir anime sayesinde tanıştım ve keşfettiğim ilk karakteri de soichi’ydi. bu mangada soichi’yi daha yakından tanıma fırsatı edindim. (spoiler içerebilir) mangayı okudukça soichi’nin kesinlikle doğaüstü varlıklarla bağlantısı olduğuna emin olsam da aynı zamanda onun tamamen bir çocuk olduğunu da anladım. bu bağlantıyı kırıldığı, dışlandığı, ilgi çekmeyi istediği zamanlarda kullanıyordu. hepsi tamamen çocukça sebeplerdi. bence çocukken bizim de bağlantılarımız olsaydı çoğumuz soichi’nin yaptığı bazı saçmalıkları yapardı sjzjsözibmö junji ito okumak her seferdinde bana safe hissettiriyor. garip degil mi? inanılmaz derecede çizim ve hikayelerini beğeniyor ve adapte oluyorum. bildiğim kadarıyla türkçe basımı henüz yok manganın, yetkililere sesleniyorum ÇEVİRİN VE BASIN. herkes okusun herkesss!!! tabii ki 10/10!!!
SoichiJunji İto · VIZ Media LLC · 202313 okunma

Junji İtoYazar · 34 kitap
Junji Ito (31 Temmuz 1963 doğumlu), Japon korku manga sanatçısı. En dikkat çekici eserlerinden bazıları, ölümsüz hayranlarını kızgınlıklarına sürükleyen ölümsüz bir kızın hikayesini anlatan bir dizi Tomie, spiral takıntılı bir kasaba hakkındaki üç ciltli serisi olan Uzumaki ve balıkların kontrol edildiği iki ciltlik bir hikaye olan Gyo'yu ve Manga Koleksiyonunu içermektedir.