Ahmet Ümit
Sen yoktun, Yokluğunla kalkardı ada vapurları, Gölgelerimiz gezinirdi ağaçlıklı yollarda, Kayalıklarda seslerimiz çınlardı, Deniz seni sorardı bana. Sen yoktun, Tüm dünyayı değiştirebilirdim, Oysa aynalarda eskiyor yüzüm. Ne yana baksam karşımda bir anı, Meğer İstanbul ne çok benziyormuş sana.
Tahmini Okuma Süresi: 2 sa. 43 dk.Sayfa Sayısı: 96Basım Tarihi: 2011Yayınevi: Everest Yayınları
ISBN: 9789752898363Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

96 syf.
8/10 puan verdi
Sokağın Zulası - A. ÜMİT /Sevgiler yeni ölümlere gebe.
Başkomiser Nevzat... Türk edebiyatının en sevdiğim roman karakteri. Onu tanıdığımdan beri düşürmez oldum elimden
Ahmet Ümit
'in eserlerini. Kimi roman kahramanları kendilerini tarih sahnesine çıkaran yazarların önüne geçerler, Başkomiserim de öyle oldu benim için. "Sen yoktun, Yokluğunla kalkardı ada vapurları, Gölgelerimiz gezinirdi
Sokağın ZulasıAhmet Ümit · Everest Yayınları · 20111,763 okunma
96 syf.
Puan vermedi
Bir küçük kızım var. Güldü mü; kurur birer birer gül bahçeleri kıskançlıktan. Ağladı mı; kahrolur en yetenekli midyeler dökülüyor diye inciler gözpınarlarından. Ahmet Ümit'in
Ninatta'nın Bileziği
Ninatta'nın Bileziği
eserinden dolayı bu şiir kitabına da güvenim vardı ama açıkçası ilk eserini bu denli güzel yazmasını da beklemiyordum. İlk eser gibi değil de yıllanmış bir eser tadı verdi
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
nin Kuzgun şiirine yönelik Kuzgun a nazire kısmında güzel bir birleştirme ile ortak bir şiir dili oluşturması da gayet başarılıydı. Okunmasını tavsiye ederim.
Sokağın ZulasıAhmet Ümit · Everest Yayınları · 20111,763 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.