“Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.”
"Dini çıkarları için kullananlar iğrençtir. Biz böyle bir duruma karşıyız ve buna izin vermeyiz. Dini bu şekilde kullananlar halkımızı kandırmışlardır; biz de tam da böyle insanlara karşı savaştık ve savaşmaya devam edeceğiz."
Alıntı
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Laik hükümet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz.
Alıntı
“Hükümeti ayakta tutmak için dine ihtiyaç duyan zayıf bir hükümdardır; sanki halkını bir tuzağa düşürmek istiyormuş gibidir.”
Alıntı
"Halkım demokrasinin ilkelerini, gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecek. Batıl inançlar yok olmalı. İstedikleri gibi ibadet etsinler, herkes kendi vicdanının sesini dinleyebilir; yeter ki bu, sağduyuya aykırı olmasın ve diğer insanların özgürlüğüne aykırı davranmasın."
Alıntı
“Türkiye Cumhuriyeti her manasıyla laik bir devlettir. Çünkü Türk milleti akla, ilme ve mantığa önem verir.”
Alıntı