Spark the Flames

İngilizce
Sıralamalar

·502 syf.·
2026 63. kitabı
Kitap hakkında nasıl bilgi vermem gerekiyor tam emin değilim ama ejderhalardan oluşan bir evren kendi ejderhasını ve soyunun uğradığı ihanete ortaya çıkarmaya çalışan bir kızımız. Kaçtığı tuzaktan sonra onu kurtaran ve eşi olacak olan asil bir ejderhamız. Kitabın evreni gerçekten çok yaratıcı yani normalde ejderhaların olduğu evrende genelde düzdür teknoloji hiç yoktur ama bu evrende tam tersine gerçekten çok iyi bir teknoloji var ayrıca büyü sistemi ile yönetilen bir teknoloji var o yüzden çok farklı ve güzel geldi bir de evren çok detaylandıılmamıştı ama mantık hataları yoktu göz batan. Bunun dışında oluşturulan kat sistemi ejderha türleri kesinlikle güzel açıklanmış, bazı şeyleri anlamıyoruz hatta kitabın yarısına kadar neyin ne olduğunu hiçbir şekilde anlamıyoruz sadece kadın karakterimiz olan Ever’ın bakış açısıyla okuyoruz her şeyi ve o da tamamen ihanete uğramış gizlenmek zorunda kaldığı yuvasından uzakta kimseye bir şey açıklayamıyor ne yapması gerektiğini bilmiyor o yüzden onun o evreni öğrenmeye çalışmasıyla biz de öğreniyoruz onun ufkunda açıldığı kadar açılıyor bizim gözümüzün önünde her şey ama bazı yerlerde kızın kafasına vurmak istedim. Erkek karakterini gerçekten çok güzel takdir edilmiş mükemmel bir erkek ama onun da tabii ki ufak tefek hataları vardı buna rağmen aileyle olan ilişkisi kanadıyla olan ilişkisi gerçekten çok güzeldi zaten kanat ekibindeki diyaloglar inanılmaz keyifli. Aeson, Lorn ve babası için ilk başta çok farklı düşüncelerin vardı beni biraz yanılttılar o yüzden kitabın gidişatında olayların seyr ne kadar değişecek gerçekten çok merak ediyorum. Bence Ever’in kız kardeşinden bir şey çıkacak hain o çıkarsa hiç şaşırmam hatta. Özellikle sonlara doğru bazı şeylerin hem ortaya çıkması hem de daha da karmaşıklaşması kesinlikle çok
Spark the FlamesIvy Asher · Ivy Asher LLC · 20253 okunma

Ivy AsherYazar · 0 kitap
Ivy Asher is addicted to chai, swearing, and laughing a lot (but not in a creepy, laughing alone kind of way). She loves the snow, books, and her family of two humans, and three fur-babies. She has worlds and characters just floating around in her head, and she's lucky enough to be surrounded by amazing people who support that kind of crazy.