Ama istemek iki ucu keskin bir kılıç gibiydi; kendimi daha önce hiç hissetmediğim bir şekilde canlı hissetmemi sağlıyordu ama bu kızla bunların hiçbirine sahip olamayacağımı bilmek beni pişmanlıkla dolduruyordu. Ama belki de bunu istemenin kendisi iyi bir şeydi. Belki de Grace gözlerimi daha fazlası olabileceğim, hayatın daha fazlası olabileceği ihtimaline açmıştı. Bununla ilgili bir şey beni o anda tanımlayamadığım bir duyguyla doldurdu - daha sonra düşüneceğim bir şey.
Önemli olan ne kadar cesaretin olduğu ve bu işe ne kadar emek verdiğin. Birileri sana övgüler yağdıracağı için değil, tam tersine daha önce kimse sana övgüler yağdırmadığı ve başarın buna bağlı olmadığı için uğraşman. Dışarıda sürekli şımartılan ve hayatları boyunca alkışlanan o adamlar, kendilerinden başka güvenecekleri kimse kalmadığında ilk pes edenler olacak. Ama sen öyle değilsin çünkü hayatın boyunca karşılaştığın şey zaten buydu.
"Ne?" diye sordu, gözleri yüzümde geziniyordu.
"Sen," dedim, yüzüm ciddileşmeye başlamıştı. "Büyüleyicisin. Dış görünüşünle, ama daha da çok içinle. Dünya seninle daha güzel bir yer, Carson Stinger," diye fısıldadım.
"Ne düşünüyorsun?" diye fısıldadı saçlarıma sokularak.
"Seni, beni, bizi." Gülümsedim.
"Bu konu hoşuma gitti," dedi. "Peki ya biz?"
"Sadece bunun ne kadar doğru hissettirdiğini düşünüyordum. Bunu fark etmem bu kadar uzun sürdüğü için ne kadar üzgün olduğumu düşünüyordum."
Carson kıkırdadı. "Bir hafta sürdü Grace."
Gülümsedim ve boynunun kıvrımını öptüm. "Çok uzun."