Netflix"in 80"lerin nostalji hit dizisine bu Orta Sınıf baskınında, Erica'nın çılgınlığı annesinin değerli Muhabbet Kuşu"nun izini kaybettiğinde, ikisinin kuşu güvenli ve sağlam bir şekilde geri döndürmek için birlikte çalışması gerekecek, veya sonuçlarla başa çıkmak. En sert ve en zeki insanların bile ara sıra biraz yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenirler.
Hawkins Indiana yıllardır garip olaylarla boğuşuyor. Starcourt Mall'un son yıkımıyla, Erica, Scoops-Ahoy"daki en sevdiği mekânı ve "ömür boyu ücretsiz Dondurma" anlaşmasını kaybetti. Daha da kötüsü, erkek kardeşi onun için çok meşgul ve annesi artık Zindan ve Ejderha oynamasına izin vermiyor. Bu hırslı bir hikaye, otoriter, can sıkıntısı ve zor zamanlarda arkadaşlıkları sürdürmenin karmaşıklığıyla uğraşan parlak on yaşındaki çocuk.
Greg Pak ( Stranger Things: Zombie Boys , Stranger Things: The Bully , Ronin Island) ve Danny Lore (Kötü Düşler Kraliçesi, James Bond) tarafından yazılmıştır. Valeria Favoccia ( Stranger Things: Zombie Boys , Assassin's Creed), Dan Jackson'ın renkleri ve Nate Piekos'un mektupları.