Süper Güvercin

Superduif
Sıralamalar

2024 3. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2024 17:02
Akıcı ilerleyen bir romandı.. Süper güvercin olup insanların hayatını kurtaran bir kız çocuğunu anlatıyor.. hayal ürünü kahraman üreten romanları sevmeyenleri sarmayabilir.. benim hayal dünyama hitap etti diyebilirim .. iyi okumalar
Süper GüvercinEsther Gerritsen · Trend Yayınevi · 201420 okunma
2019 1265. kitabı
#okudumbitti #kitaptanıtım #EstherGerritsen Süper Güvercin Esther Gerritsen TREND YAYINEVİ Sayfa Sayısı: 160 Kim olduğunuzu ilk ne zaman anladınız? Özel bir yeteneğiniz olsa ve herkesin bunu göremeyecek kadar kör olduğunu anlasanız, ne yapardınız? Kendinizi dinlemeyi ne zaman bıraktığınızı hatırlıyor musunuz? Ne zaman soru sormayı ve açıklamayı bırakıp büyüklerinize itaat etmeye başladınız? Ve ne zaman aslında süper kahraman olmadığınızı farkettiniz? Hayalle gerçek arasında gidip geleceksiniz. facebook.com/groups/20736322... SihirliFlut ukitap.com/u/SihirliFlut zebramo.com/users/323273809
Süper GüvercinEsther Gerritsen · Trend Yayınevi · 201420 okunma

Esther GerritsenYazar · 2 kitap
Esther Gerritsen (Nijmegen, 2 Şubat 1972) Hollandalı yazar. Hogeschool voor de Kunsten Utrecht'de drama yazarlığı ve edebi eğitim okudu. Ekim 2014'te romanı Roxy çıktı. Gerritsen, VPRO Kılavuzu için bir köşe yazarıdır.