Süper Öğrenci

2022
Orenda Yayınevi

2024 5. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2024 21:58
Öncelikle kitap ortalama ne çok iyi ne çok kötü bir kitaptı. Güzel bilgilere yer vermiş güzel taktiklerde bulunmuş ama kitap çok yoğun bilgi içerikli olmuş, biraz daha işin içine eğlence katabilirdi bu şekilde kitap okuyucuyu hem eğlendirirdi hem de onun bilgi edinmesini sağlardı bu şekilde bilgiyi eğlence ile harmanlayıp ortaya bir kitap çıkarsaydı yazar daha eğlenceli olurdu ama yinede çok kötü bir kitap değil. Benim işime yarayan bazı taktikler oldu, kendimde yaptığım hataları gördüm bu açıdan iyiydi ama dediğim gibi biraz daha eğlenceli olabilirdi aynı tarzda başka kitapta okudum ondan bu kitaba göre daha da memnun kaldım onun dışında eğer derslerle ilgili sorunlarınız varsa, nasıl ders çalışacağınızı bilmiyorsanız ama hiç işin içine eğlence girmeden direkt bana bilgi versin kurtulayım gibi düşüyorsanız bu kitap tam öyle bir kitap ama benim gibi biraz eğlence arıyorsanız ben Problem Çözümüne Giriş 101 kitabından daha memnun kaldım benim daha çok hoşuma gitti.
2024 16. kitabı
İyidi ama biraz sıkıldım biraz daha oykulestirip önümüze sunabilirdi....................................................................................................................................
Süper Öğrenci
2024 13. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2024 16:38
Ben kitabı çok beğendim. Öğrenciler için yazılmış ama çalışan herkes okuyabilir.3 bölümde İdeal performans Doğru düşünme Etkin öğrenme Üzerine anlatılmış. Yazar kendi öğrencilik yıllarından , bol bol araştırmadan bahsetmiş. Türkçe'ye çevrilmesi önemli . Ayrıca kapak tasarımı hoş bir görüntü yaratmış. Karikatürleri başlayan bölümleri sevdim. Kitap sıkıcı değil akıcı .Herkese tavsiye ederim.
2024 8. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2024 13:07
Öğrencilerim için aldığım bir kaynaktı. Fakat benim de sunumlarım için güzel bir özet ve derleme oluşturdu. Lise dengi için özellikle günlük motivasyon ve ders çalışma alışkanlığı kazanmak isteyenler için,sıkılmadan okuyabilecekleri ideal bir kaynak. Özellikle bir taraftan anlattığı konuyu bölüm sonu özet kısımları gibi teknikleri uygulayarak götürmesi şahane. Öyle vauv, inanılmaz bilgi diyebileceğiniz hiçbir şey yok içinde. Aksine sanki biri sınıf rehberlik çalışmama gelmiş,sesi kaydetmiş sonra da çok güzel özetleyerek yazıya dökmüş gibi. Çünkü ders çalışma ve motivasyonun özü de sadeliğinden geliyor. Çocuklara bu işi zorlaştırmayın demekten dilimde tüy bitiyor,bana inanmıyorlarsa alın bunu okuyun diyebilirim artık :) Sade,anlaşılır,az ve öz. Keyifle okuyun ve mutlaka öğrencileriniz ile paylaşın.
2024 33. kitabı
Kitap tam olarak okuma kitabı değil. Size eğitim ve iş hayatınız konusunda mükemmel taktikler veren bir kitap. Öylesine okunacak bir kitap değil notlarınız düşükse ya da erteleme gibi bir huyunuz varsa vb. Okumanızın güzel olacağı bir kitap. Tavsiyeleri cok beğendim ve okumanızı öneririm
2024 25. kitabı
Okunma: 06 Mayıs 2024 18:41
Kitabın kapağı, kitabın içindeki karikatürler, bölüm sonlarında bölümün özeti ve ne yapman gerektiğinin yazılı olduğu yerler güzeldi. Benim okumayı sevdiğim türden bir kitap değil ama çok sıkıcı bir kitap değildi. Bilgilendirici bir kitap. Böyle kitapları seviyorsanız okumanızı tavsiye ederim.
Kitap İncelemesi
2024 16. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2024 22:34
☆İNCELEME☆ Kitap güzel . Nasıl ders çalışılmalıdır onu anlatıyor. Zamanlı, düzenli, nasıl not tutulacak, program örneği bile gösteriyor. Anlattığı konunun özetini anlattığı konunun son sayfasına koyuyor. Kitap güzel ama açıkçası ben okurken sıkıldım. Tavsiye ederim.
Süper Öğrenci...
2024 8. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2024 15:36
Süper Öğrenci Ben kitabı beğendim.Güzel bir kitaptı.Özellikle öğrenciler olmak üzere kitabı okuması için herkese öneririm.Kitapta öğrenciler için ders çalışma tavsiyeleri veriliyor.Kitap bir bilgilendirici kitap,olay örgüsü yok ama bence biraz da olay olsaydı kitap dahada güzel olabilir.Bence bu kitabı okuyan öğrenciler,kitabın içindeki öneri ve tavsiyeleri uygularsa süper bir öğrenci olabilir.Kitabı okumak isteyen herkes okuyabilir.
1K

Olav ScheweYazar · 2 kitap
Öğrenmeyi, öğretmeyi ve eğitim teknolojisini geliştirmek için bilişsel psikoloji ve sinirbilimden elde edilen bilgileri nasıl kullanabileceğimizle ilgileniyorum. Bu içgörülerimi yazarak, topluluk önünde konuşarak ve danışmanlık yaparak paylaşıyorum. Şu anda Oxford Üniversitesi'nde eğitim alanında doktora yapıyorum ve burada öğrenmeyi öğrenme programlarına ve dijital ortamlarda öğrenmeye odaklanıyorum. Araştırmam Norveç Araştırma Konseyi ve Aschehoug yayınevi tarafından destekleniyor; burada aynı zamanda öğrenen bir bilim insanı olarak görev yapıyorum ve dijital öğrenme ürünlerinin geliştirilmesinde yer alıyorum. Harvard Üniversitesi'nin Next Level laboratuvarında misafir doktora üyesi olarak, eğitimde ve işyerinde korku, öfke ve diğer duygusal zorlukların üstesinden gelmeye yönelik stratejilerin kullanımını araştıran bir ekibin parçasıyım. Daha önce, NHH'den Ekonomi alanında Lisans derecesine ve Oxford Üniversitesi'nden MBA derecesine sahibim ve birkaç yıl boyunca Oslo, Londra ve Singapur'da EY, Hydro, Statkraft ve DNV için finansal yönetim alanında çalıştım. Çalışmadığım zamanlarda dünyayı keşfetmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi, okumayı ve doğada vakit geçirmeyi seviyorum.