Sessizliğin Şarkısı

18 Mayıs 2019
Uyanış Yayınevi

2021 29. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2021 11:23
SÜVEYDA & SESSİZLİĞİN ŞARKISI “Şiir; aynı cümlelerin etrafında dolanıp durmak değil, Her farklı duyguya ayrı ayrı alfabe üretebilmektir. Şiir tecelli, şiir teselli, şiir tesir etmektir. Şiir uyaklı dua, serbest ibadettir.” “Meram/15 İnsan, insanı yüceltir Bir küçücük hâl ile İnsan insanı tüketir Bir çift acı söz ile.” ✏ Yazarımızın şiirlerinin hepsini sesli olarak büyük bir zevkle okudum. Yorum sonrası çok beğendiğim iki şiirini seslendirmek istiyorum. Her okurun kendisinden bir şeyler bulacağı satırlar, mısralar sunulmuş eserde. Yalnız bilmediğim kelimelerin anlamları da yazılsa idi daha güzel olurdu diyorum. Yakın zamanda diğer eserlerini de okuyacağım. *Damlalarımdan Fısıltılar* isimli eserini de keyifle okumuştum. Okurların çoğu şiir okumayı istemiyor ancak ben romanların arasına şiir kitaplarını serpiştiriyorum, fakat bazı okurlar gibi çerezlik demiyorum. Şiir kitapları benim ruhumu dinlendiriyor. Roman sonrası ruhuma sunulan bir ilaç gibi diyelim. Yazarımızın eline yüreğine sağlık. Bol okurlar diliyorum kendisine. #ayferyıldız #süveyda #sessizliğinşarkısı #okudumbitti #yorum
SüveydaAyfer Yıldız · Uyanış Yayınevi · 20191 okunma