Vitale Brothers #1

Independently Published
İngilizce

·348 syf.·
2025 81. kitabı
Yazardan okuduğum ilk kitap ama gerçekten merak uyandırıcıydı en zor karakter her gerçekten psikopat soğukkanlı ve temizlik takıntısı olan biri. Tex ise babasının bebek dedektiflik mesleğine örnek alarak ondan çok daha iyi olduğunu göstermeye çalışan toy bir polis. Teks olayları çözmek için Enzo’nun sahip olduğu bara girdiğinde olaylar karışıyor ve sonra sürekli iç içe geçen olaylar silsilesi başlıyor. Birbirinden bu kadar farklı ama bu kadar uyumlu karakterlerin bir arada olması çok güzeldi evrende gey normal kabul edilmesi de gerçekten güzeldi böyle okuması keyifliydi. En sonun erkek kardeşleriyle olan ilişkisi de güzeldi ve içindeki o manyaklığın tekse karşı durulması zaman içinde çok iyiydi.
2025 84. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2025 15:28
Düşüncelerim biraz karışık. Beğendim ama çok yükselmedim de. Sıkılmadım, güzel ilerledi ama olaylara adapte olamadım. Bu benden de kaynaklı olabilir, bu aralar okuduğum tüm kitaplarda bu sıkıntıyı yaşıyorum malesef
2024 58. kitabı
Enzo ve Tex’in hikayesi ile başlayan bir seri. Enzo psikolojik problemleri olan, meşhur suç ailesi Vitale kardeşlerin korkulan üyesi, zor bir adam. Tex ise Vitale ailesinin peşindeki bir polis. Her şey Tex’in dedektif olabilmek için Vitale ailesinin peşine düşmesi ile başlıyor. Genel olarak kitabın dilini, akışını çok sevdim. Yazarları ilk kez okudum ancak bayıldı. Serinin ikinci kitabı Enzo’nun kardeşi Gin ile ilgili. Onu da hemmen okuyacağım:)
2026 22. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2026 00:22
Tek diyebileceğim şey Enzo'yu sevimli bulduğum. Tex de güzel bir karakterdi ama yaptıklarını saymazsak eğer Enzo'nun Tex'e olan yaklaşımı bence güzeldi. Hatta fazla şekerdi Yani okunur Serinin ilk kitabı olduğu için devamını getireceğim. Haziran-Pride'a özel bu seriye devam edilsin. TW'lere dikkat edin okumadan önce

Brea AlepoúYazar · 0 kitap
Brea Alepoú, üniversitede beş yıl okuyup diplomasını aldıktan sonra hayalinin hikaye yazmak ve anlatmak olduğunu fark etti. O zamandan beri yazmaya devam ediyor ve hayal gücünü özgürce kullanıyor. Başlangıçta sadece çağdaş hikayeler yazacağını düşünse de, kısa sürede dünyalar yaratmaya olan sevgisini keşfetti. Şimdi ise her şeyi yazıyor. Onun çılgın hayal gücüyle, perilerin hüküm sürdüğü, vampirlerin herkesi öldürdüğü, iki erkek arasındaki tatlı aşk, iki vahşi kadın arasındaki tutku veya birden fazla partnerin aşkı gibi birçok farklı hikaye bekleyebilirsiniz. Herkesin aşkı hak ettiğine inanıyor, ancak karakterlerinin hepsi bunu hemen elde edemiyor. Aşk tutkulu, ateşli, ihtiyaç duyulan, kafa karıştırıcı, acı verici, tatmin edici ve her şeyi tüketen bir duygudur. Herkes için bir kitap olacak. Delilik Bulaşıcıdır.