The Campus Serisi 4

26 Eylül 2013
Koton Kitap
Orijinal Adı:
Threat Vector

Tehdit Vektörü (The Campus Series 4)
·592 syf.·
2022 151. kitabı
% 100 Koton Kitap Yayıncılık tarafından Mayıs 2015 tarihinde yayınlanan, Yazar Tom Clancy & Mark Greaney kalemlerinden, Türkçe çevirisi Ebru Sürmeli tarafından yapılan 590 sayfa olan, Macera, Aksiyon, Casusluk türü bir roman olan Tehdit Vektörü kitabı. Öncelikle şunu belirtmek lazım Yazar Tom Clancy'nin diğer kitaplarında da olduğu gibi, bu kitapta da müthiş bir aksiyon ve heyecan söz konusu. Yine bu kitapta da yazarın askeri havacılık ve denizcilik konusunda bilgileri dikkat çekiyor. Yazarın öyle müthiş bir betimlemesi var ki F/A 18 Hornet Savaş uçağını uçuran pilot gibi kendinizi kokpitte hissediyorsunuz. AYrıca sanırım yazar en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy'nın vefat etmeden önceki son kaleme aldığı bir kitap. Kitap; Çin tarafından gizli görevlendirilen ve desteklenen bilgisayar korsanlarının ABD'nin tüm bilgisayar sistemlerini alt üst etmesi ve ABD'nin gizli olarak kurduğu Kampüs adlı örgüt üyelerinin bu korsanlarla mücadeleleri anlatılıyor. Ayrıca şu an gündem de olan Çin-Tayvan arasındaki krizin hayali bir versiyonu yaşanıyor Tayvan-Çin arasındaki açık denizlerde ve havada. Güzel, müthiş bir aksiyon ve heyecan içeren bir kitap. Bu tür kitap severlere tavsiye edilir. Keyifli okumalar dilerim.
Tehdit VektörüTom Clancy · Koton Kitap · 201514 okunma

Tom ClancyYazar · 18 kitap
Soğuk Savaş dönemi ve sonrasında yazdığı askeri, politik ve polisiye macera romanları ile ünlenen ABD'li bir romancıdır. Yapıtları gerçekçiliği ve teknik detaylara gösterilen özen ile dikkat çeken Clancy, aynı zamanda askeri ve teknolojik konularla ilgili bir dizi dokümenter yapıt ve bilgisayar oyunu için danışmalık yapmış ve ismi bu yapıtlara marka olarak verilmiştir. (örn. Tom Clancy's Rainbow Six & Splinter Cell : Blacklist) ABD Büyük Beyzbol Ligi'nde mücadele eden Baltimore Orioles takımının da ortaklığını yapmış olan Clancy, takımın halkla ilişkiler yöneticiliğini de yürütmekteydi.