Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Terapistliğe Giriş ve İlk Adım Konferansları

Tahir Özakkaş

Terapistliğe Giriş ve İlk Adım Konferansları Hakkında

Terapistliğe Giriş ve İlk Adım Konferansları konusu, istatistikler, fiyatları ve daha fazlası burada.
7/10
1 Kişi
2
Okunma
2
Beğeni
290
Görüntülenme

Hakkında

Bu kitapta Psikoloji Enstitüsü, CİTEB, TED Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi, Ay Psikoloji Derneği ve Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinlik ve organizasyonlarda yaptığım sunumların, konuşmaların ve tartışmaların metinlerinş bulabilirsiniz. Konferanslara katılmış olan meslektaşlarıma bilgilerini tazelemek, katılamamış olan meslektaşlarıma ise yararlanmak isteyecekleri bir kaynak sunmak isterim.
Tahmini Okuma Süresi: 12 sa. 33 dk.Sayfa Sayısı: 443Basım Tarihi: Nisan 2016Yayınevi: Psikoterapi Enstitüsü Eğitim YayınlarıOrijinal Adı: Terapistliğe Giriş ve İlk Adım Konferansları
ISBN: 9786059137270Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak
Reklam

Yazar Hakkında

Tahir Özakkaş
Tahir ÖzakkaşYazar · 89 kitap
1958 yılında Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğretimini Kayseri'de tamamladı. Tıp eğitimine Hacettepe Üniversitesi'nde 1978 yılında başladı. 1986 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Tıp fakültesinde okuduğu yıllarda İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset ve İdare Bölümü’nü 1983 yılında bitirdi. 1986-88 yıllarında Kayseri İncesu ilçesinde zorunlu hizmetini tamamladı. Aynı yıllarda Gazi Üniversitesi SBE’nde bir süre Siyaset Psikolojisi üzerine yüksek lisans çalışması yaptı. 1989-93 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Halk Sağlığı üzerine doktora çalışmasını tamamladı. 1994-97 yılları arasında Azerbeycan Tıp Üniversitesi Psikiyatri anabilim dalında uzmanlık eğitimini aldı. Daha sonra İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri anabilim dalında uzmanlık denkliğini aldı. Aynı zamanda Azarbeycan Tıp Üniversitesi Psikiyatri anabilim dalında öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etti. Doçentliğe eşdeğer ilimler namzetliği sınavlarını verdikten sonra “Anksiyete Bozukluklarında Psiko, Farmako ve Kombine Terapiye Cevap Hususiyetleri” başlıklı tezini tamamladı. Halen çalışmalarını Türkiye ve Azarbeycan’da devam ettirmektedir. 2005′ten bu yana kurucusu olduğu Psikoterapi Enstitüsü’nde ruh sağlığı profesyonellerine yönelik olarak geliştirdiği Bütüncül Psikoterapi Eğitim Programını devam ettirmektedir. Psikoterapi Enstitüsü başkanı olarak uluslararası pek çok kuruluşla kurumsal sözleşmeler imzalamış ve birçok psikoterapi ekolünün Türkiye temsilciliği ve eğitim planlamacısı olarak çalışmalarına devam etmektedir. Konu ile ilgili birçok kitabı ve makalesi bulunmaktadır.