The Accidental Master #1

Independently Published
İngilizce
Sıralamalar

2026 17. kitabı
Çok farklı bir kitabın yorumuyla karşınızdayım ama yoruma geçmeden önce kitabın LGBT GAY VE BDSM unsurları içerdiğini söylemekte fayda var. Bu temalardan rahatsız oluyorsanız BURADAN KOŞARAK UZAKLAŞIN ve saçma sapan yorumlar yapmayın!!! Şimdi, kendi yorumlarımı söylemeden önce kitabın konusundan biraz bahsedip sonra duygularımı anlatayım. Kitaptaki ana karakterimiz Jackson bir köpek eğitmeni ve kız kardeşi onun işini büyütmek için reklam hazırlıyor ancak bu reklamı hazırlarken kendi smut içerikli yazdığı kitapları ile karıştırarak reklamda yavru köpek arayan efendi/usta varmış gibi bir pano hazırlıyor ve Jackson’ın mail adresini paylaşıyor. Bu bahsettiğim şey BDSM’nin bir alt rolü. Yavru köpek oyunu, pet play ya da puppy play olarak geçebiliyor. Ona mesaj atanlar da haliyle kendisine efendi arayan yavru köpek rolünde olan insanlar. Jackson hepsine dönüş yaparak bir yanlış anlaşılma olduğunu söylüyor ancak bir mail var ki dikkatini çok çekiyor ister istemez kendisini yazan kişiye çekilirken buluyor daha doğrusu kişilere diyeyim çünkü o mailde aslında iki yavru köpek var. Sawyer ve Cooper. İkisi dahillerinden yana yaralı ve birbirlerini bulup sevip aşık olmuşlar sevgililer. İkisi de yavru köpek olduğunu kabullenmiş fakat artık aralarında bir üçüncü kişi bir efendi almak istiyorlar. Ve Jackson onlar için en ideal aday. Cooper tam bir yaramaz ve cezalandırılma sevdalısı kıpır kıpır kıpır çok hareketli. Sawyer ise daha sakin ağır başlı ama o da en az Cooper kadar bir efendinin özlemiyle dolu Yanlış anlaşılmadan sonra çok üzülüyorlar ama bir şekilde üçlü arasındaki konuşma devam ediyor. Kitap Slow Burn. Oldukça yavaş ilerliyor. Ama bu sizi sıkmıyor sanki işleyişin böyle olması gerekiyormuş gibi bir hissiyat alıyorsunuz. Ben üçlünün uyumuna bayıldım Cooperı da Sawyerı da
İnceleme
The Accidental MasterM. A. Innes · Independently Published · 20181 okunma

M. A. InnesYazar · 0 kitap
M. A. Innes, yaş oyunu, köpek yavrusu oyunu, iç çamaşırı giyen tatlı erkekler, baba arayan sevimli oğlanlar ve daha fazlası gibi sapkın ve merak uyandıran şeyler yazıyor. M. A. Innes biraz daha ana akım yazmak istediğinde ise "Shaw Montgomery" takma adıyla yazıyor.