Washington Wolves #1

9781719549196
İngilizce
Sıralamalar

2026 4. kitabı
Çoook sevimli çerezlik bir kitap. Spor romantizmi seviyorsanız okuyabilirsiniz. Yormuyor kız zeki, adam biraz safçana sanki ama yine de harika bir bey. Bekar baba temalı. Ayrıca kız adamın patronu konumunda ki bu inanılmaz bir enerji veriyor dkskdkd klasik bir biçimde kızımız Faithin deyimiyle Barbie bebek gibi bir güzelliğe sahip. Adamda vahşi bir yakışıklılık söz konusu. Futbol kaynaklı yaralar,izler ve dövmeler var vücudunda. Erkeği tamamen kusursuz yazmamasını sevdim. Oğluma Luke bir oyun kurucu. Kızı Faith 6 yaşında ve annesi o bebekken ölmüş. Lukeun kadınlar çok bir bağı yok tek gecelik bir şeyde kadın hamile kalmış. Beyefendi medyadan nefret ediyor çünkü bu bebek olduğu dönem çok üstüne gelmişler ve hep yanlış şeyler yazmışlar. Kızımız Aleksandra yani Allie manken gibi,babası çoook zengin ama adam bu kızın annesi ölünce bocalamış ve kızına bakamamış. Vermiş kızı yatılı okula. Haliyle kızı babasından yıllarca uzak durmuş sonra babası ölünce dönüyor şehre ve yüklü bir mirasa aynı zamanda bir futbol takımına konuyor. Yeni taşındığı evin yan tarafında tatlı kız görüp selam vermeye gidiyor ama içerden çıkan adam kıza eskort muamelesi çekiyor. Meğerse bizim luke bu kızım takımında oynuyor ama ikili birbirini o an tanımıyor sonrasında ortaya çıkıyor her şey. Araları ateşle barut misali hep bir cinsel gerilim var. En sonunda luke diyor böyle olmaz her pazar bizim kutsal gecemiz olsun düşüp kalkalım. Kızımız kabul ediyor ama tabi bir magazinci bunları gizlice çekince olay patlıyor. Lukeun aşkını kabullenme süreci güzeldi. Kızın takımı sahiplenme ve ayakta durma süreci de güzeldi. Takımın onlara destek olmasını ve lukeun aşkını nefret ettiği magazine itiraf etmesini de sevdim. Evli mutlu çocuklu bitirişte güzel. Okunur
The Bombshell EffectKarla Soransen · CreateSpace Independent · 201813 okunma