The Boss Project

Vi Keeland
11 Temmuz 2022
C. Scott Publishing Corp.
9781951045739
İngilizce
Türler:

2022 78. kitabı
Okunma: 27 Temmuz 2022 22:25
Vi'yi seviyorum. Hep aynı tarzda yazmak iş değil sorun, aynı tarz yazarken okuyucuya aynı tadı hep yaşatmamak. Sağolsun Vi beni hiç yanıltmıyor. Boş zamanlarım için gerçekten iyi bir okuma oldu benim için.
The Boss ProjectVi Keeland · C. Scott Publishing Corp. · 202212 okunma
2025 84. kitabı
Elimde sürünen bir kitap oldu. Aslında yazarı çok severim çerezlik kitapları vardır. Ama nedense bunda bir ilerleyemedim. Kızımız bir psikolog ve kendisi düğününden bir gün önce aldatıldığını öğreniyor. Bunu da çektiği videoyla düğününde paylaşıp ortalığı birbirine katıyor. Evie tatkı ve zeki bir kız. Genel olarak kolay affetmesi dışında hiç kızmadım ona. Merrick de hoş bir bey ama geçmişe takıntılı ve bilmiyorum çok ayılıp bayılamadım kendisine. Ya şöyle düşünün kitabı dün bitirdim ve bugün ne anlattığını unuttum. Ve bir on gündür elimdeydi. Yani Vi`nin hemen her kitabında olduğu gibi karakterlerin geçmişleri travmatikti. Beni şaşırtmadı bu durum. Evie, Merrick e ait olan yatırım şirketinde işe başlıyor. Bu arada Merrick in nenesi Kitty ve Evie arkadaşlar. Bu yüzden de ortak noktaları var. Kitty tatlı bir karakterdi aile soy ağacını dehşet merak ettim mesela. Neyse Merrickin nişanlısı ölüyor uzun süreli birlikteydiler ve ölüm konusu biraz karışık. Sonra adam içine kapanıyor falan. Kızımızla aşık oluyorlar ama adam kendini geri çekiyor bir olaydan sonra. Tabi kız çok üzülüyor ve sonra adamın arkadaşı Will neleri kaybettiğini görmesini sağlıyor. Adam özür diliyor ve barışıyorlar bu kadar. Arada bir iki ilginç vaka vardı mesela SPOİLERRRR nişanlısının adamı aldatması konusu şaşırtıcı değildi ama aldattığı adamlayken ölmesi üstüne bir de hamile olması şaşırttı biraz. Markette o adamın çocuğuyla karşılaşmaları ve dağılma anının bu olması bana saçma geldi. Gereksiz sahneler katmış yazarımız bence. Okunur mu evet okunur ama çok ayılıp bayılmalı okunmaz bence.
The Boss ProjectVi Keeland · C. Scott Publishing Corp. · 202212 okunma

Vi KeelandYazar · 36 kitap
Vi Keeland, Amerikalı bir yazardır. Kitapları New York Times ve USA Today listelerinde en çok satanlar listesine girmiş olup, dünya çapında çevrilmiştir. Almanya, Brezilya ve ABD'de en çok satanlar listelerinde yer aldı. Romanlarından on dördü New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer aldı ve Bossman adlı romanı ile hem The New York Times hem de Wall Street Journal en çok satanlar listelerinde 1 numara seçildi. Kısa öyküleri Dry Spell, The Merry Mistake ve Scrooged, Passionflix tarafından filme çevrildi. Uzun metrajlı romanı Egomaniac'ın filmi şu anda TaleFlick tarafından senaryolaştırılmaktadır. Keeland, Ocak 2013'te ilk romanı First Thing I See'yi yayımladı. Bunu yayınlamayı hiç düşünmemiş olsa da, Sandy Kasırgası'nın verdiği hasar nedeniyle evinden çıkarıldıktan sonra şansını denemek istemişti. O zamandan beri otuz bir uzun roman yayınladı ve çalışmaları yirmi yedi dile çevrildi. Ayrıca animasyon oyunları olarak da mevcuttur. Brower Literary & Management'tan Kimberly Brower tarafından temsil edilmektedir. 2016'da Keeland, çalışanlarından birine aşık olan bir patron hakkında bir kitap olan Bossman'ı yayınladı. Kitap, The New York Times ve Wall Street Journal[17] en çok satanlar listelerinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. 2021'de Keeland, yakışıklı bir sağdıç için düğününü dağıtan bir kadın hakkındaki romanı The Invitation'ı yayınladı. Kitap, Wall Street Journal en çok satanlar listesinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. Keeland, bir dizi çağdaş aşk romanında Penelope Ward ile işbirliği yapmıştır. Bunlardan ilki, Cocky Bastard (2015), patlak lastiğini tamir eden bir adamla aşk yaşayan bir sürücüyü konu alır. Kitap, USA Today ve New York Times'ın en çok satanlar listesine girdi. Kitabın adında geçen "cocky (ukala)" kelimesi, aşk romancıları arasında başlıklarına ekleme eğilimi başlattı. Keeland, ilkokuldan beri tanıdığı bir adamla evlidir. Üç çocukları vardır ve Long Island'da yaşıyorlar. Vi Keeland yazarlığa başlamadan önce bir avukattı ve vergi hukuku alanında uzmandı.