Fifth Republic Series #1

Orijinal Dil:
İngilizce

·300 syf.·
2026 103. kitabı
Kitabın başında güzel bir dark roman okuyacağımı düşünmüştüm. Kadın şerefsiz kocasından yeni kurtulmuştur, kendi hayatını kurmaya çalışırken gizemli ve güçlü adamımızla tanışır ve birbirlerini kurtarırlar falan filan… Ama böyle olmadı. Kızımız hala evli kocasının onu aldatmasını kabul edemeyip evi terk etmiş ama kocası onu bırakmak istemiyordur. Çünkü kendisi Paris’in güçlü adamlarından ve boşanma davasını engelliyor. Kız bir gece bara gelen adamdan etkilenip onunla beraber olmaya karar veriyor. Adam da ondan etkileniyor ve kadının kararlarından dolayı güçlü olduğunu düşünerek saygı duyuyor. Ama Fleur Butcher ile beraber olmaktan hoşlanmasına rağmen kocasını da affedemiyor, unutamıyor. Yani asla geçmedi hiçbir şeyi.. İlişkileri de çok saçmaydı. Adam senin benimsin derken kadın ben daha boşanmadım bile dedi durdu. Yani evren içinde güzel olaylarda olabilir ama giriş kitabı olarak eh işte bile olmadı.
The ButcherPenelope Sky · 012 okunma

Penelope SkyYazar · 18 kitap
Penelope Barsetti New York Times ve USA Today'in en çok satan yazarlarından Penelope Sky, karakterlerine ne kadar karanlık görünürlerse görünsünler, onları kendine aşık eden karanlık aşk romanlarıyla tanınır. Kitapları dünya çapında birçok dile çevriliyor ve dünya çapında bir milyondan fazla sattı. Eşiyle birlikte Kaliforniya'da küçük bir kasabada yaşıyor ve zamanının çoğunu arka verandasında yazarak geçiriyor.