The Relationship Quo #1

Mayıs 2016
Createspace Independent Publishing Platform
İngilizce

·%44 (160/356 syf.)·
Ha, bana böyle 1 saat müsaade verin, kıyıda köşede kalmış ne kadar kötü kitap varsa bulayım. Öyle bir bahtsızlık benimki. Biten evliliklerini kurtarmaya çalışan bir çiftin hikâyesini okumayı canım çok istedi. Hatalı olan ve sürüm sürüm sürünen taraf erkek olacağı için de bu kitabın aranan kan olduğunu düşündüm. Ama daha başlar başlamaz yanıldığımı anladım. Jenzy evliliğinin bitme noktasına gelme sebebini ararken “acaba aldatılıyor muyum, eğer öyleyse o kadından daha iyi olabilirim” minvalinde cümleler kuran, kendisini zerre önemsemeyen kocasına boşanma davası açtıktan sonra bile ilgi duymaya devam eden ama bu süreçte başka bir adamla da görüşmekten geri durmayan tatsız biriydi. Chris desem, güya karısını seviyor ve evliliğini kurtarmak istiyordu ama en son bıraktığımda Jenzy'e görüştüğü adamla ilgili tavsiyeler veriyordu, şöyle yaparsan ilişkiniz için daha iyi olur falan diye. Yani ne diyeyim ki? Konya Ovası genişliğindeki bu çifte güle güle demekten başka çarem kalmadı.
The DivorceNicole Strycharz · Createspace Independent Publishing Platform · 20165 okunma

Nicole StrycharzYazar · 1 kitap
Nicole, bir düzineden fazla kitabın çok türde bir yazarıdır.