The Everlasting

Ciltli
Sıralamalar

2026 5. kitabı
Okunma: 10 Şubat 2026 00:31
Bu yazarla anlaşamamış olmak beni çok üzüyor çünkü inanılmaz güzel konuları o kadar şiirsel bir şekilde yazıyor ki hayran olmamak elmde değil. Ama yine de kitaplarının yarısına gelince bana bi sıkılma geliyor. Yazımı çok etkikeyici olsa da karakterlerle bağ kuramıyormuşum gibi geliyor sanki hikayeyle bağ kuramıyormuşum gibi. Bi noktadan sonra sıkıntıdan hızlı hızlı okumaya başlıyorum. Maalesef bu kitaptada ayne böyle oldu. Kadın bir şövalye ve akademisyen bir tarhçi arasında geçen zaman yolculuklu mindfuck bir hikaye okuyoruz aslında ama 170 sayfa sonra falan bende bağlar koptu. Ne karakterlere aman aman bağlanabildim ne de hikayenin sonuna bir hevesim kaldı. Yine de bir şekilde hızlı hızlı okuyarak bitirdim. Yazarın başka bir kitabını okur muyum bilemiyorum
The EverlastingAlix E. Harrow · Tor Books · 20251 okunma

Alix E. HarrowYazar · 2 kitap
Eski bir akademisyen, yarı zamanlı öğretim görevlisi, kasiyer, yaban mersini toplayıcısı ve Kentucky'li olan Alix E. Harrow, şu anda kocası ve yarı vahşi çocuklarıyla Virginia'da yaşayan tam zamanlı bir yazardır. Hugo ödüllü ve New York Times'da en çok satan THE TEN THOUSAND DOORS OF JANUARY (2019), THE ONCE AND FUTURE WITCHES (2020), bir peri masalı novellası ikilemesi (A SPINDLE SPLINTERED ve A MIRROR MENDED), STARLING HOUSE (2023) ve çeşitli kısa öykülerin yazarıdır.