The Lovely Return

İlk Yayın Tarihi:
29 Kasım 2023
İngilizce
E-kitap

Age gapin tek mantıklı açıklaması: Reenkarnasyon
"Speaking of vows, I'm really glad the 'till death do us part' part was a lie." "So am I. We'll skip this part when we get married again." İlk olarak Ece lütfen puandan dolayı beni öldürme, yemin ederim bilerek olmadı TT. İkinci olarak, bu kitabı redditdeki bi abladan gördüm. O yüzden bütün sorumluluğu ona atıcam. En başta kitabın konusuna baktığımda dedim bu ne ben bunu hayatta okuyamam. Bi kere fantastik dışında 9 yaştan fazla age gap okumadım ben hayatımda. 21 yaş çok çok ÇOK fazla. Ama nasıl olduğunu bilmediğim bi şekilde kitap çok sardı anasını satayım. Sadece saran normal romantikler gibi değil, ciddi ciddi beğendim. Her neyse, beğendim demek çok zordu, bunu bi daha diyebileceğimi sanmıyorum inceleme içinde. Kitabın konusu zaten yazıyo açıklama kısmında. Bi adam karısıyla doğum için hastaneye giderken kaza yapıyor ve ambulans gelip hastaneye gittikten sonra karısı doğum yapıp ölüyor. Ama kitap bize burda sanki doğan bebek yani lily de ölmüş gibi gösteriyo nedense. Yani baya bi süre ben öldü sandım. Ama o hastanede canlı bi şekilde doğmuş lily. Asıl garip olansa onunla aynı gün aynı saatte aynı hastanede bi bebek daha doğmuş olması. Ya da şöyle diyim: karısı yani brianna öldüğü anda başka bi bebek doğması. Ana kadın karakterimiz, penny. Bu spoiler değil çünkü kitabın başından beri briannanın ruhunun penny ye geçtiğini gayet net biliyoruz. 2 yaşındaki normal bi bebek kocamı ve kızımı özledim diye ağlamaz çünkü. 6 yaşında evden kaçıp daha önce görmediği bi adamın evine koşmaz. Ya da ona benim alexim diye hitap etmez. Penny bu yaş aralıkları arasında daha önce görmemiş olması gereken bi evi, adamı, kadını ve bebeği hatta köpeği bile resim olarak çiziyo. Ama çizdiği resimler profesyonellik seviyesinde. Annesi tabiki bu durumu anlıyo hatta
The Lovely ReturnCarian Cole · 03 okunma
2024 96. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2024 19:50
Takribi 25 seneye yayılmış benim açımdan İnanılmaz güzel bir kitap zaten yazar beni asla hayal kırıklığına uğratmadı . Dil akıcılık derinlik aşk dram ne ararsan hepsi var . Kitap 2006 yılında başlıyor günümüzü geçip ileriye kadar devam ediyor . Alex ve Bri lisede sevgili olup kızın ailesi adamı tasvip etmese bile evlenmiş birbirine deli aşık çiftimiz . Bri hamile doğum zamanı gelince karlı hastane yolunda araba kazası geçiriyorlar ve kız ölüyor . Alex zaten iptal sonrasında tam neler olduğunu kitap ilerledikçe öğreniyoruz . Olaydan 6 sene sonra (Alex evinde çalışan bir sanatçı ) stüdyosunda çalışırken 6 yaşında olan tanımadığı Penny içeri girip ona "seni buldum " diyor .Ve olaylar başlıyor iki taraflı pov var ve Penny tarafı ayrı enteresan . Penny inanılmaz bir minik kız acayip hatıralara sahip asla bilinemeyecek bilgilere sahip dehşet çizim yeteneği ile korkutucu şeyler çiziyor . Kız Alex'e takıntılı o yaşında bile abuk bir olgunluğu eski bir ruhu var . Evet temel olarak bu bir Reenkarnasyon aşk hikayesi fakat çokta zor şeyler var elbet . Mesela ben Penny 'nin annesine çok üzüldüm kendi çocuğum böyle olsa ne bok yerdim diye düşündüm hep bazı anlar aşırı korkutucu zira altına sıçarsın yani . Penny 12 yaşına gelene kadar bu devamlı Alex ile yakın takılıyor aile artık kabul etmiş falan durumu . Fakat o yaşta bir dönüm noktası oluyor Alex'in en yakın arkadaşı bu kız sana aşık bunu engelle iş kötüye gider diye uyarınca Alex kızla görüşmeyi kesiyor . Bir sonra yeni bir dönüm noktası yaşanıyor Lise sona başladığı sene ilk gün Penny okula yeni gelen bir kıza manyak yakınlık hissediyor ve arkadaş oluyorlar . Ve kız Alex'in kızı çıkıyor biz okuyucular o noktaya kadar Bri ve bebek beraber öldü sanıyorduk aslında . Sonra olaylar devam tabi ilişkiler durum herkes için zor ama
The Lovely ReturnCarian Cole · 03 okunma

Carian ColeYazar · 10 kitap
New Jersey'de doğup büyüdü, şimdi New Hampshire'da kocası ve çok sayıda evcil hayvanıyla yaşıyor.