The Other Man

Mayıs 2015
R.K. Lilley
İngilizce

2021 123. kitabı
Yazarın Türkçe basılmıs olan 3 ana 2 yan kitap olan Up in the Air serisini okudum ustune orda gorup merak ettıgım bizde çıkmayan 3 kıtaplık Danika ve Tristan serısını okudum bu kıtabın yorumları asırı ıyı olunca hemen atladım :D Oncelıkle benım bu tarz kıtaplarda taptıgım bellı çiftler var sıze uygun gelmesı onemlı degıl kendı aralarında ınanılmaz bır dınamık ve uyum olan çiftler . Bunlardan ilk 3 te olan çıft Bianca ve James nefıs bır cift simdi bunun uzerıne bastan dıyım Other Man kötü değildi ama beklediğimi verdımı hayır . Lourdes 41 yaşında güzel. Vegas'ta yaşayan ve yaklaşık bir yıl önce boşanmış güzel bir kadın. 18 ve 21 yaşlarında 2 yetişkin oğlu var. Serbest fotoğrafçı olarak işini seviyor, çocuklarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor ama hayatında hala bir boşluk var hayatında romantizm ve herhangi bir heyecan yok. Heath ve Lourdes, Heath prezervatif satın alırken, bakkal kasada karşılaşırlar! Bu Lourdes'i rahatsız etmeye yetmezmiş gibi, Lourdes'ın peşine düşer ve bir iki dakikalık dialogları oluyor. Birkaç gün sonra bir mahalle parkında hatun köpeğini dolastırıp oynatırken karşılaşırlar ve tabii ki Heath, Lourdes'in evine gelir. Boom bada bing ... Şimdi hatundakı cesarete bakınız adam 25 yasında ıkı dıalog gecmıs aranda bırde enteresan bır tip uzak soguk donuk bı herıf eve goturup yatıyorsun , Bır defalık gıbı dusunulen olay adamın çat kapı abuk subuk saatlerde gelıp yatmaları ıle devam edıyor sonra ben artık gelmem sanırım vs dıyınce hatun bı erkekle cıkmaya baslıyor ama bu yıne ortaya cıkıyor . Adamın gızemı nedır kımdır oldugu cok uzun sure belırsızdı kadının tum bu duruma karsı olan sakınlığı entersandı ben cınnet olurdum :P Sonra bılgıler gelmeye baslıyor Heath'in zor bir hayatı olmuş ve güven sorunları var. Hayatı sırlar, yalanlar ve tehlikelerle
The Other ManR. K. Lilley · R.K. Lilley · 20153 okunma

R. K. LilleyYazar · 7 kitap
R.K. Lilley, "Up In The Air", "Tristan & Danika" ve "The Wild Side" serilerinin çok satan yazarı olarak Texas'ta eşi ve iki oğluyla birlikte yaşamaktadır. Birinci sınıf uçuş görevlisinden ahır bakıcılığına kadar pek çok ilginç işte çalışmıştır, ancak çocuk sahibi olana kadar gerçek anlamda zor işin ne olduğunu bilmediğini itiraf etmektedir. Hatırlayabildiği kadarıyla hem okumaya hem de kurgu yazmaya uzun süredir tutkuyla bağlıdır.