Brutal Empire #1

Independently Published
9798338208519
İngilizce
Sıralamalar

Brutal Empire serisinin ilk kitabı yine benim çok istisna yarım bıraktığım kitaplardan biri ve çok sinir oldum . Zira yazarın tarzını biliyorum zaten bdsm vs kullanıyor fakat burada canımı sıkan bir giriş oldu tadım kaçtı . Caroline Randall babası pek bir zengin işadamı ama kız kendi başına takılıyor yardım almıyor . Bu arada yan iş olarak hacker ve gayet iyi hatun . Bu aldığı bir iş için girdiği bazı gizli dosyalarda yakın arkadaşının babası için suikast emrine rastlıyor . Tam para aktarması yaptığında yakalandığını fark edip çıkıyor hemen . Eve baskın olacağını fark edip kaçmayı başarıyor neyse ki . Vadim Pakhan abi Caroline koşup ona sığınınca adam şaşırıyor önce . Sonra kız anlatıyor yaptıklarını bulduklarını yani olay çok ciddi . Şimdi bu noktada yapılacaklar belli önlem alırsın kızı evde korumaya alırsın . Yakınlaşma başlarsa başlar yaş farkını hadi geçtik . Adam direk kıza yok sen kötü kız oldun yok gel şaplaklıyıcam hak ettin . Çüş yani affedersiniz ama bu beni aşırı sinir etti nasıl saçma bir giriş tarifi yok yani . Sonrası zaten yine kötü yani asla kurtulacak gibi değildi .
The PakhanPiper Stone · Independently Published · 20243 okunma