Öncelikle yoruma başlamadan önce şunu çok net söylemek istiyorum.Bu seri romantik değil,kitaptaki hiçbir şey romantize edilemez.Okuyanlar buna göre okumalıdır.Çünkü ben yorumumu ona göre yapacağım.
Kitap İtalyada geçiyor.Siena’nın babadı bir suç örgütü üyesi ve annesi bu sebepten öldüğü için babasıyla görüşmüyor.Babası kaçırılınca kendini büyük bankacı,gizemli ve korkulan Cato ile bir ilişkinin içinde buluyor.İlk başta amacı onu baştan çıkartmak.Kötü bir adam olduğu için vicdan azabı çekmeyeceğini düşünüp bu işe kendini adıyor.Ama işin seyri değişiyor.Spoiler vermek istemiyorum.Ayrıntıya girersem keyfi kaçar.
Dark türünü normalde çok sevmem,okuduklarımın da herkes ne yorum yapar bilemem ama belirli bir standartı vardır.Alfa tip severim ama kadınları aşağılayan sevmem,dominant karakter severim ama sapkın ve psikopat bana göre değildir.Yine tasvip ettim onayladım anlamında demiyorum ama yazar iki irade savaşını çok güzel anlatmış.Neticede bu bir kurgu.
İlk kitabın bomba bittiği için zaten peşpeşe okumak zorunda kaldım.İki karaktere de hem çok kızdım hem de çok bağlandım.Kadın çok dişli erkek de çok zor bir karakterdi.İlişkilerinin giriş,gelişme ve sonuç kısmı başarılıydı.
İlk iki kitabı çok sevdim.Ama son kitapta ivme düşmüştü.Cato çok saçma bir harekette bulundu sonra biraz abartı sahneler olup,Türk filmine bağladılar ama neticede benim genel keyfimi kaçırmadı.Dark romance seven ama benim gibi seçici olanlara önerebileceğim bir seri.Smut dozu yüksek uyarımı da yapayım.
İyi okumalar