Depresyonda olan iki çocuklu bir kadının bir gününü anlatan bir kitap. Depresyonu anlattığı için mi bilmiyorum ama okuması güçtü, çeviriden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Kara BulutlarMiranda Darling · Dedalus Kitap · 2025222 okunma
Eser bir kadın üzerine dönüyor ve tahmin edilmesi zor olmayan bir psikolojik şiddet travması içinde olan bir kadın. Hayatta nasıl yol alacağını seçmek bazen çok zor olabilir bazen bir pencere aralığı kadar yakın olabilir. Önemli olan bir adım atıp ilerleyebilmek. Beğendiğim bir konu oldu okuyacaklara şimdiden iyi okumalar.
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Hayatın için de varoluşsal sancılar yaşarken, iyi bir eş iyi bir anne, iyi bir çalışan olmaya niyet ederken en çok da iyi bir insan olmayı, daha doğrusu insan olduğumuzu unutuyoruz, unutturuluyoruz. Bir kukla gibi hayatına yön vermelerine izin veren her insanın( özellikle kadınların) sonunda kendi yolunu kaybettiğine şahit oluyoruz. O kadar hayattan o kadar içimizden ki.. Prangalarından kurtulup yaşam denilen bu savaşta özgür olmayı bekleyen canım kadınlara Kara Bulutlar
Kara BulutlarMiranda Darling · Dedalus Kitap · 2025222 okunma
Depresyonda (bipolar?) olan bir kadının, bir gün içerisindeki yaşadıklarını duygu düşüncelerini anlatan bir kitap. Biraz iç karartıcı. Okuması ve kitaba odaklanması zor
Ah canım Win.
Bir arkadaşla dertlesiyor gibi hissettiriyor kitap okurken,malesef ki bunlari yaşayan,bu şekilde hisseden o kadar çok kadın var ki çevremizde.Kitabın dili çok yalın ama buna rağmen dönüp birkac kez okuduğum paragraflar oldu,bunun sebebi cümlelerin çok etkileyici olmasıydı.
Uzatmadan kitabı begendigimi ve tavsiye edeceğimi ifade etmek isterim.
Çocukların ve kendin için çok güzel bir hikayeye adım attın sevgili Win