Mayıs 2020
Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (Kdy)

2020 39. kitabı
Okunma: 20 Temmuz 2020 21:04
Kısa şiirlerden oluşan şiir kitabı, az kelime kullanıp anlatılmak istenen düşünce ve hisleri yoğunlaştırmış. Serbest ölçüyle ilerleyip beyit ve dörtlük halinde farklı dizilişlerle şiirler ele alınmış. Tibelya, düş ve yok şiirleri favorilerimden. Evinden çıkamayan bir gezegen içinde yıldızlara yürüme mesafesindeki şiirlere sahip kitabı okumanızı tavsiye ediyorum.
Şiir kitabı
2020 46. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2020 01:52
Merhaba kitapseverler; Moderatörlüğünü üstlendiğim, güzel bir grupla @kdysosyal 'dan çıkan @haliliaky0l 'un kaleme aldığı #Tibelya isimli şiir kitabını okudum. Şiir kitabının ismini merak ettiğim için sizinle paylaşmadan geçemiyeceğim.Tibelya, süryanice anlamı olan,dünyada olan kadın anlamına gelir. Şairin,kaleme aldığı çoğu kafiye ve uyakları uyumlu bulduğumu,okurken vermek istediği duyguları,derinliği kendine has yorumuyla o kadar güzel analiz etmiş ki inşallah şiir yazmaktan vazgeçmez. @haliliaky0l 'un yolu açık olsun, okuyucusu bol olsun. Tek eleştirim yayın evine olucak;çünkü şiir kitabı 42 sayfalı lakin kağıt israfı hiç hoşuma gitmediğini belirtmek isterim.
Tibelya
2020 13. kitabı
Okunma: 20 Temmuz 2020 10:31
Kısacık cümleleriyle, keskin vuruşları ve derin anlamları olan bir şiir kitabı. Şair sayfalardan tasarruf ederken duyguları had safhada aktarabilmiş dizelerine. Tinsellikle harmanlanmış şiirleri keyifle okumanız dileğiyle
2020 26. kitabı
Merhaba arkadaşlar ❣ . Bugun @kdysosyal yayınevinden çıkan @haliliaky0l 'a ait #tibelya isimli şiir kitabını , şiir seven herkes için önereceğim. Biz bu kitabı sevgili arkadaşım Funda Keskinsoy moderatörlüğünde güzel bir grup ile okuduk.Şiirlerin yanı sıra kitabın ismini çok beğendiğimi söylemeden geçmek istemiyorum. #tibelya çok güzel bir seçim olmuş. Sevgili @haliliaky0l kaleminiz daim olsun. . . #kdy #halilakyol #tibelya #şiir #şiirsever #kitap #şiirkitabı #𝗈𝗋𝗍𝖺𝗇𝖼𝖺𝖺
TİBEYLA
2020 3. kitabı
Öncelikle Halil Akyol hocama bu güzel eser için teşekkür ediyorum. Kitabın içeriği dolu dolu. Duygular sizi sizden alıp başka bir aleme sevk ediyor. Bazen bir aşkı bazen bir hüznü bazen de hayatın anlamsızlık içindeki yankılanmasını buluyorsunuz. İsmail Fakirullah'ın bir sözü vardır: " anlarsa uzağım yakınımdır, anlamaz ise yakınım uzağımdır." Diye. Bu kitapta anlayana yakın anlamayana uzak biraz. Okumanızı tavsiye ederim
Nagehan örsel Tibelya Halil AKYOL
2020 9. kitabı
Merhaba şiir sevenler, Herbir satırında beni farklı duygulara iten, hayalini kurduğum duygularda boğulmak sağlayan satırlar arasında kaybolurum bir kitap oldu. Hisleri okadar güzel geçiriyor ki okuyana tekrar tekrar okuma istiyorsunuz her bir satırı. Her okuduğunuzda farklı bir anlam yüklediğiniz dizelerin harfleri dans etmiş adeta . Şiir severlerin mutlaka ama mutlaka okuma diyeceği ve kesinlikle pişman olmayacakları bir kitap. Şiir ve kitap sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
2020 144. kitabı
Merhabalar, karşınıza çok güzel bir şiir kitabı ile geldim. Kitabın ismi değişik ve dikkat çekiciydi. Şiirler ise güzel ve etkileyiciydi. Çok şiir okuyan biri değilim. Çok nadir olarak okumaya başladım. Bu kitapta beğendiklerim arasında. Beni etkileyen birçok şiir oldu. Hikayelerimde de ara ara paylaşmıştım. Tavsiye ettiğim, güzel bir şiir kitabı.

Halil AkyolYazar · 1 kitap
Halil Akyol Tibelya kitabının yazarı. 1989 yılında Bandırma’da doğmuştur. Tibelya ilk şiir kitabıdır. Şiirleri çeşitli edebiyat dergilerinde yayınlanmıştır.