Intrigo 1

7.910 üzerinden
19 kişi
2025 8. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2025 23:41
Dün itibariyle yeni bir yazarla tanışmış bulunuyorum. Kendisi İsveçli bir yazar. Tom, polisiye türde yazılmış bir kitap. İntrigo serisinin ilk kitabıdır. Filme de uyarlanmış olup kitabın başında kitap ile film arasında farklılar olduğunu ve bunun bilerek yapıldığı yazar. Kitap oldukça akıcıdır, bir solukta okunuyor. Kitabı okuduktan sonra serinin diğer üç kitabını da okumak için merak uyandırıyor.
TomHakan Nesser · İndie Roman · 201983 okunma
“köşede dursun” yazıları.
2022 55. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2022 15:44
Judith Bendler'a 22 yıl önce kaybolan üvey oğlu Tom olduğunu iddia eden birinden gece yarısı bir telefon araması gelir. Arayan gerçekten Tom mudur, kendilerini kandırmaya çalışan bir sahtekar mıdır, yoksa Judith tüm bunları kafasından mı uyduruyordur? · Selamlar, yazar hakkında hiçbir bilgim olmadan kampanyada denk gelip aldığım bu kitabı bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim. Kampanyadan aşırı uygun bir fiyat ile almamdan dolayı beklentim biraz düşüktü diyebilirim ancak kesinlikle merak uyandıran ve sürükleyici bir kitaptı. Birkaç haftadır doğru düzgün kitap okuyamadığımı da belirterek şunu da söyleyeyim bir oturuşta keyifle okudum bu kitabı :D İlgilisine iyi okumalar dilerim :)
TomHakan Nesser · İndie Roman · 201983 okunma