2017
Kapı Yayınları
Türler:

2020 3. kitabı
Kitaptan beklentim fazlaydı .ancak tam olarak aradığımı bulamadım. Tekrarlar çok fazlaydı.sayfalar arasında gereksiz boş sayfalar sayfa sayısını arttırmıştı. Daha kaliteli olabilirdi.yazar genel olarak başkalarından alıntı yaparak kitabı ilerletmiş.özgün bulmadım.
Tozun AşkıRabia Christine Brodbeck · Kapı Yayınları · 201735 okunma
·270 syf.·
2022 20. kitabı
Mevlana alıntılarının başı çektiği keyifli bir denemeydi. Diğer kitaplarıyla çok benzeştiği için farklılığıyla beni etkileyen bölümleri pek yoktu.. En çok, kulun miracı diyerek namaza ve secdeye yaptığı övgüleri beğendim sanırım. Bir ibadet bu kadar içten izah edilemezdi. Hem şekline hem özüne pek güzel bir dille methiyeler dizmiş. Zaten kitabımızda da namaz kılmak değil; hakkıyla, layıkıyla namaz kılmak vurgulanmaz mı?
Tozun AşkıRabia Christine Brodbeck · Kapı Yayınları · 201735 okunma

Rabia Christine BrodbeckYazar · 10 kitap
İsviçre’nin Basel şehrinde doğdu. 12 yaşında bale eğitimine başladı. Londra’da bale ve modern dans eğitimi gördü. Tek başına gerçekleştirdiği performanslarla dünyaca ünlü bir modern dansçı haline geldi, ödüllere layık görüldü. 1986’da New York’ta İslâm ve tasavvufla tanıştı. 1987’de Müslüman oldu. 1992’den itibaren İstanbul’da yaşamaya başladı. Brodbeck, birçok televizyon kanalında farklı programlara ve konferanslara davet edildi. Keşkül, Altınoluk gibi çeşitli dergilerde ve birçok gazetede makale ve röportajları yayımlandı. Ayrıca yazarın hayatı; “Avrupa’da İslâm” projesi dâhilinde, TRT’nin Avrupa Birliği için hazırladığı belgesel programına konu oldu.  Türkiye’de Fakra Övgü ve Hazreti İnsan adlarıyla yayımlanan iki kitabın birleştirilmiş versiyonu (From the Stage to the Prayer Mat, Tughra Books) 2009’da New York Kitap Festivali’nde Maneviyat (Spirituality) ödülüne layık görüldü. Rabia Christine Brodbeck, hâlen Hazreti Mevlânâ ile alâkalı bir eser hazırlamaktadır.