1 Ocak 2021
İngilizce
Ciltli

·44 syf.·
2025 16. kitabı
İstediklerimizi elde etmek için mücadele etmek gerekir.Başarısız olabiliriz ama başarısızlıkların ardından başarı gelir. Önemli olan denemek,mücadele etmek ve deneyimlemektir. Sevgiyle kalın.
2024 15. kitabı
Temmuz ile konuşmalar başladı. Ufak not düşmeler, kendimden büyük nasihatler, kendime yazacağım bir mektuba daha önsözler. Farkındalıklar insan aklını da hakkını da zorlaştırıyor bazen. Fark etmekten yoksun bir hayatı da düşünemediğim yerde denemekten korkan benliğim sustuğu anda -dünya için küçük benim için büyük- el emeği bir şeyler üretmeye başladım. İtiraf etmeliyim ki kursta hoca her ilmek hatasını affetmeden söktüğünde canım acıdı. Ben bunu yapamam diye karar verip kursu bıraktım. Sonra bir gece kendim denedim hatalı ilmeği sökmedim. Benim için sanat eseri olan ustasına berbat bir tavşan ördüm. Sonra daha güzel bir zürafa ve şimdi her bebeğin hatırına armağan birer şıngırak. Yine ustasına göre hatalarla doludur dedim de hayatta böyle. Yaptığın yanlışlarla büyüdükçe doğrularla yürümüyor musun dedim kendi kendime. Bu kitaba denk gelen pazar günü, sizin satırlarıma tesadüf edişiniz ilham,motivasyon ve belki bırakırsa buna @livethegoodstuff kilometrelerce uzaktan vesile olduysa denemeye değer.
Kobi Yamada
Kobi Yamada
Berra Çakır
Berra Çakır
Denemek
Denemek
2023 24. kitabı
Bunu nasıl yaptın? sorusuna cevap arayanların kitabı Bir çocuk kitabı olarak herkesin okuması gereken resimlemesi şahane bir kitap. Denemek isteyip bir adım atmak isteyenlerin kitabı...
2024 59. kitabı
Heykel yapmaktan korkan bir gence başlamasını ve kötü sonuçlansa bile defalarca denemesini telkin eden usta bir heykeltraş var. Onu cesaretlendirmiş ve aradan geçen zamanda ustasını böyle hatırlıyor.