Mayıs 2022
Fenomen Kitap

Tasavvuf BilimKurgu
2022 5. kitabı
Şu an elinizde zamanın ve mekanın akışkan olduğu bir düzlemde kişinin kendini arayış uğraşısının kurmacalaştığı bir roman var. Arayışın hiç bitmeyeceğini bilenlere ithaf edilmiş bir bilim kurgu panayırı. Hayal gücünün en az zeka kadar işlevsel olduğunun anlatıldığı çağdaş bir Sufi öyküsü. Bu kurguda siz de mutlaka kendi zihninizden bir şeyler bulacaksınız. Anlatılan hepimizin hikayesi. Sizin hikayeniz ve benim hikayem. Bir Kaan Muhammet Şahin kurmacası.
TümevarımKaan Muhammet Şahin · Fenomen Kitap · 20224 okunma

Kaan Muhammet ŞahinYazar · 1 kitap
15 Mart 1982 Ordu’nun Aybastı ilçesinde doğdum. İlkokulu Hakkâri’de, ortaokul ve liseyi Antalya’da, üniversiteyi Ankara’da okudum. 2006'dan beri İngilizce öğretmeni ve okutmanı olarak çalışıyorum. Şuan bir üniversitede öğretim görevlisiyim. Hazırlıkta ülkemizin gençlerine İngilizce öğretiyorum. İyi bir okuyucuyum. Hayatım öğreterek, öğrenerek, okuyarak, çeviri yaparak ve metal dinleyerek geçiyor. İyi bir metal dinleyicisiyim. Balık burcuyum yükselenim kova ay burcum akrep. Hayatım Ordu, Hakkâri, Antalya, Ankara ve İstanbul’da geçti ancak aslen Konya Bozkırlıyım. Halen yazıyor olduğum kitaplarım olduğu gibi İngilizce öğretimi ile ilgili yazdığım kitaplar da mevcut. İlgi duyduğum alanlar çeviri: (özellikle Türkçeden İngilizceye), havacılık ve uçak teknolojisi, savunma sanayi, kişisel gelişim, çekirdek inanç, evrimsel biyoloji ve evrimsel nöroloji, İngilizce öğretim yöntemleri, sinema, Türkoloji, antropoloji, dilbilimi, askerlik sanatı, tarih, mitoloji, teoloji, tasavvuf, edebiyat, turizm ve otelcilik, insan ilişkileri, dünya halk müzikleri, eski yazı, dünya kültürleri, göstergebilim, metinler arasilik, ütopya, bilimkurgu, polisiye, blues, jazz, metal ve rock müzik, dünya radyolarını dinlemek, dünya gazetelerini takip etmek.