Tutuşanlar

6 Ağustos 2025
Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık

2025 109. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2025 23:50
HASAN POLAT // TUTUŞANLAR •Merhaba Arkadaşlar Sizleri kısacık ama bir o kadar da etkili olan bir yolculuğa davet ediyorum. •İki kardeş Timuçin ve Kutay birisi cesareti ile diğeri zekasıyla bilinecek iki kardeş iki yoldaş cesaret ve bilgeliğin birleştiği yerde ortaya neler çıkar tahmin edebilirsiniz bu iki kardeş de bunun en güzel örneği oldu hepimize... •Küçük yaşlardan itibaren kendilerini belli eden keşfetmeyi öğrenmeyi seven Timuçin ve Kutay hayalleri, ve duruşları ile diğerlerinden ayrılıyordu bu yüzden onları büyüdükleri zaman zorlu mücadeleler bekliyordu ama gün gelmeden önce bazı sınavlardan geçmeleri gerekiyordu birbirilerine olan bağlılıkları ile bu sınavları başarılı bir şekilde geçen kardeşler için zamanı geldiğinde düşmanlar tarafından ezilen halklarını kurtarmak için, topraklarına sahip çıkmak için direnmeleri gerekecekti. •Kitaba başlarken bu kadar çok seveceğimi tahmin etmemiştim okurken keşke daha uzun yazılsaydı dediğim anlar oldu isimler detaylar o kadar anlamlı ve yerinde olmuştu ki.. Bu iki kardeş sizce köylerini yeniden kurtarabilecek mi? Cevabı kitapta
Tutuşanlar
2025 391. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2025 02:42
~"Karanlık; dışarıda değil, içeride başlar." ~"Bilgelik bazen sessiz kalmak değil, doğru anı beklemektir." Herkese merhaba bugün kısa zamanda okuyabileceğiniz bir öneri ile geldim sizlere. Kitabımız biri cesur biri akıllı iki kardeş olan Timuçin ve Kutay etrafında gelişiyor. Timuçin ve Kutay'ın hayal dünyası oldukça geniş ve şaşırtıcı ancak olaylar hayal gücünün çok ötesinde gelişiyor. Bu iki kardeş bir sınava tabii tutuluyor. Bilgelik ve cesaretin birleştiği farklı bir hikayeye evriliyor kitabımız. Ben kitabın daha uzun olmasını istedim.Olaylar çok hızlı gelişti ancak yine de güzel bir kurguydu. Yazarın ilk kitabını okumak benim için güzel bir deneyim oldu. Yazma yolculuğunda yazara başarılar diliyorum
Alıntı
2026 3. kitabı
Okunma: 06 Mart 2026 21:25
Tutuşanlar Hasan Polat #ki̇tapyorumu #hasanpolat #tutuşanlar Değişim her zaman önce korkuturdu. 64 sayfa @hasan.polat.5832 Hikayeleri ve öyküleri ilmek ilmek işleyerek akıcı ve güzel bir kitap yazmış! İki kardeş, iki yol… Yanmakta olan sadece toprak değil. Biri cesur biri akıllı olan iki kardeş Timuçin ve Kutay… Küçük yaşlarından beri keşfetmeyi ve öğrenmeyi seven iki kardeş hayalleri ve hedefleri yönlerinden birbirilerinden farklıdır… İki kardeşi büyüdüklerinde zorlu mücadeleler bekliyordur… İki kardeş köylerini kurtarmak için mücadele etmiştir! Kitap kısa ama hayal gücü ve başarı hikayeleri oldukça etkiliydi! Hikaye ve öykü kitapları okumayı seviyorsanız tavsiyemdir! Bilgelik bazen sessiz kalmak değil,
Hikaye