DÜNYANIN EN ÇOK BAŞARILI İNSANLARININ SIRLARINI ANLAMAYI HEDEFLEYEN ÇILGIN BİR SERÜVEN

Üçüncü Kapı

Alex Banayan
Çevirmen:
Utku Özer
12 Aralık 2023
Boyner Yayınları

Başarıya açılan kapı
Puan vermedi
Kesinlikle okumanızı tavsiye ettiğim bir kitap. Benim bitirmem biraz uzun sürse de çabucak bitirilebilir. Kitaba gelirsek neredeyse altını çizmediğim sayfa yok. Başarmış insanlardan başarmak isteyenler için tavsiyeler, dersler ve altın kurallar var. Karşınıza çıkan engellere karşı ne yapmak gerek,başarı için ne yapmak gerek onu anlatıyor. Kitap yazarın bu kişilerle yaptığı röportajlar ve bu röportajları yapabilmek için neler yaptığını anlatıyor. Kesinlikle bilgilendirici. Son olarak bu girişimcilik kitabının sonunda bile ağladım. Duyguyu en iyi şekilde yazan kitapları seviyorum. Mutlu okumalar:)
Üçüncü KapıAlex Banayan · Boyner Yayınları · 202330 okunma
2025 14. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2025 08:23
Okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplarından biri oldu. Sizi siz yapanın tercihler olduğunu ve bu tercihleri de sizin yaptığınızı anlatıyor. Seçim yapmak mümkün ve sizin için neyin mümkün olduğuna dair inancımızı değiştirdiğimizde mümkün olan şeyi de değiştirmiş oluyorsunuz. Defalarca deneyip başarısız olmak da bu sürecin bir parçası elbette ama o başarısızlıklar da bir tecrübe ve sizi siz yapan etkenlerden biri haline geliyor. Bu başarısızlıkların bir gün karşınıza çıkacak bir fırsatta sizi diğer herkesin önüne geçirmeyeceği ne malum? Çinin ücra bir köyünden çıkıp microsoftun online işlemler müdür olmuş qi lu’nun dediği gib; şans bir otobüs gibi, birini kaçırırsınız ama hazırlıklı iseniz elbette gelecek başka bir otobüse binersiniz.
Üçüncü KapıAlex Banayan · Boyner Yayınları · 202330 okunma