Mart 2009
Orijinal Adı:
Sailing to Capri

2008 2. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2008 16:39
Bir solukta okuyacağınız, sizi Akdeniz kıyılarında dolaştıran sürükleyici bir eser. Sonuna yaklaştıkça kurgusuna hayret edecek, heyecan ve merak içerinde bitirmek isteyeceksiniz.
2018 32. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2018 23:05
Evettt. Şahane ve akıcı bir romanın daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Elinizden bırakmayacağınız akıcılıkta aşk ve macera dolu güzel bir hikaye. Günü yaşa ve mutlu ol!
2014 306. kitabı
Benim için ayrı yeri olan bir roman 'vasiyet'. Öyle mükemmel bir edebi eser değil, kurgusu insanı sürükleyip götürmüyor. Ama kitapta ölümünden sonra yer alan bir karakter ve bir kadını ölümünden sonrasını planlayacak kadar sevmesi beni hep etkilemiştir. Üstelik sevgilisi ve ya eşi olmayan bir kadını. İlişkiler hep biraz değişik, hep biraz gariptir. Hangi türü olursa olsun. Bu kitaptaki ilişkiyi daha da tuhaf ve etkileyici buluyorum.
2019 2. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2019 22:43
Uzun zamandır kitap okumayan bana biraz Türk filmlerini biraz da "On Küçük Zenci" yi anımsatan hoş bir kitap. Acaba Bob Hardwick gibi insanlar var mı dünyada diye düşünmeden alamıyorsunuz kendinizi..
·376 syf.·
2021 2. kitabı
Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olduğunuzu, size düşmanlık güden biri tarafından öldürüleceğinizi bildiğinizi öldükten sonra açığa çıkarmak üzere zanlıları habersizce bir yat turuna çıkardığınızı ve ölmeden önce onlarla alakalı günyüzüne çıkmayı bekleyen gerçekleri yazdığınızı düşünün... Dünyanın sayılı zenginlerinden İngiliz Sör Robert Waldo Hardwick’in esrarengiz bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi ve ardında bıraktığı bir liste ile başlar serüven. Bu liste, bizzat Hardwick tarafından yazılmıştır ve kendisini öldürmüş olabileceğinden şüphelendiği kişilerin isimlerinden oluşmaktadır. Daisy Keane ve Dedektif Harry Montana katili bulmak için iş başındadırlar. Her şeyin açıklığa kavuşacağı ve Capri Adası’nda son bulacak bu mavi yolculuğa, altı şüpheli ve bu şüphelilerin Daisy ile Montana’nın asıl amacını sezmelerini güçleştirmek için altı “piyon” davetlidir. Herkes sırasıyla eteğindeki taşları döküyor.
2022 59. kitabı
Akdeniz in parmak ısırtan o istisnai güzelliğinin bir portresi gibi .Tek kelimeyle özgün ve sürükleyici Parıltılı yaşamlar arasında seyreden bir serüven ve Sırlara dolanmış romantik bir macera okumak isteyenlere tavsiye ederim;)
2021 1. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2021 00:31
Yıllar önce almış olduğum bu kitabı sanırım belirli aralıklarla okumaya başlamış fakat bitirememiştim. Bazı kitapların zamanı olduğuna inanırım, ya siz? Kitaba gelecek olursam artık eskimeye yüz tutmuş sayfaların o sarılığı arasında okuduğum betimlemelerle sanki bir film izliyormuşçasına bitirdim kendilerini. Akıcılığı ve sürekliliği ile size tüm hisleri aktarabilen bir kitap olduğunu bildirir keyifli okumalar dilerim. Okunması elbette tavsiye ederim.
2025 39. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2025 00:00
New York Times Best Seller ibaresini görünce hemen aldım Daha önce de benzeri kitapları okumuştum zengin bir iş adamı olan bu hard vekil eski karısı metresi sekreteri özel tuttuğunuz dedektifi daha önceki ortağı ve bilim adamını kapsayan bir tekne gezisi yapmalarını istediği vasiyetiyle olaylar gelişir. Sekreteri ve dedektifi bu tekne gezisini yapıp insanları bir araya toplayıp Bob hardwick'in sırlarını ortaya dökmelerini sağlamalarını izleyecekler. .
2018 14. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2018 01:55
Yine çok uzun süredir kitaplığımda duran bir roman :) İncelemelerine baktığımda kitabın bu kadar seveninin olmasını yıllara bağlıyorum. Son on yılda kitaplar sayı ve çeşit olarak o kadar genişledi ki bu kitabın şimdilerde biraz yavan kalması çok normal. Yine de tüm o akdeniz iklimine ve romantik atmosfere sebep sevdim diyebilirim. Oldum olası pembe dizi tadında aşk romanlarına bir zaafım vardır; gel gelelim yazarın ne polisiye ne de aşk kısmını tatmin edici bir şekilde yansıtamadığı ortadaydı. Durum böyle olunca bu iki olayında gelişme kısmı benim için havada kaldı maalesef. Daha uzun ya da daha dolu biçimde kurgulanmış bir kitap olsaydı keşke, o zaman tadından yenmezdi.
Farklı
2024 1. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2024 00:00
Kitabı beğendim. Genelde polisiye okurum. Bu kitabın farkı, olayların geçtiği mekanlar(burası kısmen spoiler içerir)tatil kasabası ve Akdeniz'de yola çıkan eşsiz bir tatil gemisi. Kışın okuyanlara yazı yaşatıyor. Sürükleyici bir romanı iyi hissederek okuyorsunuz. Tavsiye ederim.

Elizabeth AdlerYazar · 2 kitap
Kuzey İngiltere York'ta doğan Elizabeth Adler , kocası Richard (Amerikalı) ile Londra'da çalışırken bir araya geldi. İngiltere, İrlanda, Fransa, Brezilya ve Birleşik Devletlerde yaşıyorlar ve kapsamlı seyahat ettiler. Onların bir kızları var ve California Palm Springs'de yaşıyorlar. İlk romanı olan Private Desires (Leonie başlıklı), Ariana Scott olarak yazdığı, muazzam derecede başarılı bir yazar kariyerine başladı. Şu anda, yirmi'den fazla uluslararası çapta beğeni toplayan en çok satan kitap üzerine yazmıştır.