Venom bu ciltte maceralarına devam ediyor. İlk ciltten daha heyecanlı bir hikaye ve çizimler mevcut. Bana göre çizgi romanda 2 önemli etken var. 1. çizim 2. si hikaye. bu seride fazlası ile var.
Eddie Brock ve simbiyot uzun süren ayrılık sonrasında tekrar birleşmiş ve manyak bi ikili olarak yeni maceralara yeniden yelken açmışlardı. Eddie ve Venom bu durumu her ne kadar istemiş olsalar da birbirlerine karşı güven problemleri yaşıyorlar.
Bu seferki macera yeraltı tünellerinde kanalizasyonda yaşanıyor. Kanalizasyonda arayıştayken bir dinozorla karşılaşan Venom galibiyet sonrasında dinozorun göğsünde ALCHEMAX firmasının logosunu fark ediyor, hesap sormaya gittiğinde de hem bu problemi hem de simbiyotun hastalığından söz edip tedavi karşılığında firmanın tetikçisi olmayı kabul ediyor. Tabi bu olayların ardında Stegron'un planları yatıyor. Hikayede Moon Girl ve Devil Dinosaur'u da yardım için devreye giriyor.
Bu çizgi roman aksiyon, komedi ve karanlık tonları başarılı bir şekilde harmanlayıp sunuyor. Eddie ve simbiyot arasındaki karmaşık ilişkiyi, çekişmeyi daha derinlemesine keşfetmek için bu cilt ilaç gibi geliyor.