What If? Iron Man: Zırhtaki İblis

Rick Remender
Tony Stark, Tony Stark olmasaydı... hâlâ Demir Adam olur muydu? Yirmi yıl önce, kötü giden bir üniversite deneyinde, genç Stark'ın zihni, fakir ama parlak öğrenci arkadaşı Victor Von Doom'un vücuduna aktarılır! Onaylanmamış bu araştırmadan sorumlu tutulan ve hafızası silinen Tony sınır dışı edilir ve gözden düşmüş bir Latverya vatandaşı olarak hayatla yüzleşmek zorunda kalır. Bu arada, Von Doom, Stark Endüstrileri'nin tek varisi olmanın zenginliği ve ayrıcalığı içinde büyür ve gelişir. Böylece dünyanın farklı yerlerindeki ayrı kazanlarda hem Demir Adam hem de Dr. Doom yeniden dövülür. Ama zırhların içindeki adamlar... gerçekte kim? "PEKİ YA TONY STARK DR. DOOM OLSAYDI?"
24 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2023

New Mask Same Task
24 syf.
8/10 puan verdi
Öncelikle bu çizgi romandan Robert Dawney Junior'un Dr.Doom rolüne seçildikten sonra haberim oldu. Ne anlatıyormuş diye merak ettim. Marvel'ın şuan ki durumu Avengers End Game filminden sonra biraz kötüleştiği için Marvel'ın RDJ'yi geri getirmesinin nedeni, eski filmlerin yarattığı heyecanı bir daha yaratmak istemeleri. En azından şuan çoğu kişi böyle düşünüyor. Güzel işlenirse bence sıkıntı yok çünkü görüldüğü üzere çizgi romanda Iron Man'in Dr.Doom olduğu bir evren var. Bahaneleri hazır. Şimdi spoilerlı bir şekilde inceleyelim. Çokta üstüne konuşulcak birşey yok bence aslında. Daha okumadan zihin değiştireceklerini tahmin etmiştim ama yine de farklı bir şey görmeyi bekliyordum. Üniversite zamanlarında zihin değiştirme makinesi yapmaları saçma ama sonuçta çizgi roman okuyoruz ve ikiside çok zeki karakterler. Üniversite bu ikisinin yasa dışı işlerle uğraştıklarını görünce fakir olan Victor'u suçluyor ve Tony'e hiçbir ceza vermiyor bu kısma çok güldüm olan hep fakire oluyor. Ama bu kısımda aslında çoktan zihin değtirdikler için Victor yani Tony okuldan atılıyor, Tony yani Victor üniversitede kalıyor. Tony'nin Dr.Doomun zırhını yapması ve Victor'un da Iron Man zırhını yapması garipti sonuçta zihin değiştiler ama zırhların renklerini kendi normal zırhlarının renkleriyle kaplamaları güzeldi. Tony'nin fakirleşse bile başarılı olabiliyor olması güzeldi. Ve sanırım bu kadar. Bu hikayeden anladığımız insanın özü neyse gözü de onu görür :).
What If? Iron Man: Zırhtaki İblis
What If? Iron Man: Zırhtaki İblisRick Remender · Presstij · 013 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.